Braća iz Hrvatske u suzama posle titule u Beogradu /video/

© Sputnik / Luka NikolićBraća Sabanov osvojila Srbija open u dubl konkurenciji
Braća Sabanov osvojila Srbija open u dubl konkurenciji - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2021
Pratite nas
Braća Sabanov, Ivan i Matej, osvojili su Srbija open u dubl konkurenciji pobedivši u finalu Behara i Eskobara u dva seta – 6:3, 7:6 (5).

Iako im plasman na ATP listi nije dozvoljavao da se pojave na Srbija openu, organizatori turnira, na čelu sa direktorom Đorđom Đokovićem, dali su im šansu i oni su na najbolji mogući način odgovorili.

U velikom finalu bili su bolji od dubl para koji je ove sezone osvojio već dva trofeja, čime su najavili da bi u budućnosti mogli da pobeđuju i na većim takmičenjima.

Ivan i Matej, koji su rođeni u Subotici, bili su veoma emotivni posle pobede, te su se sa suzama u očima zahvaljivali organizatorima, porodici, treneru i svima kojima su im omogućili da dođu do ovog trofeja.

„Hteo bih prvo da se zahvalim direktoru turnira – Đorđu – što nam je dao priliku da igramo, zato što naš rang još uvek ne pripada ovako velikim turnirima. Mi smo verovali da naša igra pripada i hvala što nam je i on verovao i dao priliku. Hteo bih da se zahvalim celoj porodici Đoković što je uvek uz nas, uz igrače sa naših prostora. Mnogo su nam pomogli ove zime, dali su nam uslove za trening i mislim da je to neprocenjivo“, rekao je Ivan.

„Hteo bih da se zahvalim našem bratu i treneru koji je uz nas ceo život. Ivanu Bjelici kojeg isto znamo ceo život“, dodao je.

Potom se obratio i Matej koji je takođe bio veoma emotivan.

„Nikada nismo doživeli ovakvo gostoprimstvo i ovakav tretman, mislim da će teško neki turnir to ikada nadmašiti. Sinoć nisam mogao da spavam, možda sam spavao dva sata, nisam mogao da razaznam šta je san, a šta stvarnost i i dalje mi deluje kao neki san, ali izgleda da smo stvarno osvojili ovaj turnir. Želeo bih da se zahvalim Đoletu (Đokoviću) i celok porodici Đoković. Svi ljudi su nas prelepo prihvatili i stvarno smo uživali ovde, hvala vam svima na gostoprimstvu“.

Da li je jedini spas – vakcina?

„Nije bitno da li je Nole, ili neko drugi – Srbi i Rusi su jako slični“

Spektakl na Dorćolu – Đoković protiv Karaceva!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala