Karacev za Sputnjik pozdravio Srbe: Hvala na podršci, volim Beograd i jedva čekam da vas vidim!

© Sputnik / Tennis Australia / Uđi u bazu fotografijaRuski teniser Aslan Karacev
Ruski teniser Aslan Karacev - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2021
Pratite nas
Ruski teniser Aslan Karacev je ostvario prvu pobedu na turniru u Beogradu, pa se nedugo zatim obratio novinarima, ali i srpskom narodu. Karacev je pobedio Slovenca Aljaža Bedenea sa 2-1 u setovima i zakazao četvrtfinalni duel sa Italijanom Đanlukom Magerom.

Momak iz Vladikavkaza, koji je ove sezone, sa 27 godina, napravio pravi „bum“ na teniskoj sceni, odlično je praćen od strane srpske javnosti, odakle mu stiže dosta podrške.

Priče o Karacevu, njegovi intervju i izveštaji mečeva su uvek ispraćeni na stranicama Sputnjik sporta, pa smo Rusa upitali da li svojim navijačima iz Srbije ima nešto da kaže.

„Jedva čekam da vas vidim ovde na stadionu. Hvala vam na podršci, hvala vam na lepim porukama. Hvala vam puno“, odgovorio je Karacev novinaru Sputnjika.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2021
Zapadni teoretičari zavere ponovo izvrću Novakove reči

Nažalost, zbog restrikcija Karacev je ograničen na turnirski hotel i teren, pa ne može da uživa u Beogradu, ali je sa čarima srpske prestonice od ranije upoznat.

„Osećam se dobro, slično je Rusiji. Bio sam pre u gradu, fantastičan je, renoviran. Ovde je teniski klub fantastičan, sve je dobro. Volim da sam ovde i jedva čekam sledeći meč“, prisetio se Aslan.

​Ukoliko savlada Magera, a Novak Đoković pobedi Miomira Kecmanovića (danas oko 15 časova), Rus i najbolji teniser planete će se sastati u polufinalu.

„Mislim samo o narednom meču, ne razmišljam o Novaku Đokoviću. Videćemo šta će se desiti. Malo smo pričali danas pre treninga. Bio je to fin razgovor, objasnio mi je kako je sve u akademiji, kako će se raditi još na razvijanju akademije. Imali smo lep razgovor“.

Karacev je objasnio kako se nosi sa nedavno stečenom slavom, pošto pre 2021. godine nikada u karijeri nije bio u Top 100, a kamoli u polufinalu Australijan opena, gde ga je savladao upravo Đoković.

„Pokušavam da uživam van terena, sa medijima i ostalim propratnim aktivnostima. Pokušavam da uživam, nisam pod pritiskom, tako da mi ništa od toga ne smeta“, iskren je predstavnik Rusije.

Uslovi za igru na Dorćolu nisu bili idealni, daleko od toga, pre svega zbog hladnoće u večernjim satima.

„Težak protivnik, već u prvom meču. Bilo je baš teško, loptica nije odskakala i bilo je dosta hladno, morao sam da budem potpuno fokusiran u svakom poenu. Na kraju sam imao malo sreće, odlučio je poen, dva. On je dobro igrao i dobro se kretao, imao sam problem da mu čitam igru“, podvukao je Karacev.

► Spektakl na Dorćolu – nervozni Rus teškom mukom pobedio besnog Slovenca!

► Ništa nije isto bez Novakovih suza /foto, video/

► Još jedan Srbin neuspešan u Beogradu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala