„Razmišljam da kupim Mančester junajted, šta mislite?“

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaIrski borac Konor Mekgregor
Irski borac Konor Mekgregor - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2021
Pratite nas
Nakon što je potpredsednik Mančester junajteda Ed Vudvord podneo ostavku i medijskih spekulacija o prodaji fudbalskog giganta, pojavila se prva „ponuda“ za kupovinu kluba sa Old Traforda, i to od strane irskog MMA borca Konora Mekgregora.

Prema pisanju britanskih medija, kapiten „crvenih đavola“ Hari Megvajer sukobio se sa alfom i omegom Junajteda, Edom Vudvardom, koji je na poziciji vicepredsednika proveo punih 16 godina.

Ekipa Ole Gunar Solskjera navodno nije podržala odluku o formiranju Superlige Evrope, za čijeg je drugog čoveka postavljen vlasnik Mančester junajteda, Džoel Glejzer.

Protest engleskih navijača zbog osnivanja Superlige - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2021
Bregzit – „pogrešili smo, izvinjavamo se“

Svi klubovi Premijer lige u međuvremenu su se povukli iz najavljenog takmičenja, a Vudvard je dao ostavku na funkciju koju je obavljao dugi niz godina, a vredno pomena je i da „doveo“ bogatu američku porodicu Glejzer u Junajted.

Uz to mediji prenose i da je moguće da će Glejzeri nakon kolapsa ideje o Superligi, čiji su bili jedan od inicijatora, prodati slavni klub.

Ovu informaciju pročitao je i veliki fan „crvenih đavola“, irski MMA borac i nekadašnji UFC šampion Konor Mekgregor.

„Hej ljudi, razmišljam da kupim Mančester junajted! Šta mislite o tome?“, glasila je objava Mekgregora na Tviteru.

Irski MMA borac slavu je stekao i unutar, ali i van oktagona, jer je tokom osam godina karijere sklopio brojna unosna sponzorstva.

Njegov brend viskija prema Forbsu vredi 48 miliona dolara, a borbe u oktagonu su mu donele 122 milona dolara, te bi teško mogao da pazari fudbalskog diva, ali je svakako njegova objava izazvala lavinu komentara na Tviteru.

Zabio je kumu „nož u leđa“ i – prevario se!

Debakl Superlige!

„Gde ste bili kada su dominirale Zvezda i Steaua?“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala