Partizan se osvetio „Staroj dami“ i zakazao finale sa Zvezdom /video/

© Foto : FK PartizanFudbaleri Partizana proslavljaju pobedu nad Vojvodinom
Fudbaleri Partizana proslavljaju pobedu nad Vojvodinom  - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu minimalnim rezultatom (1:0) i plasirali se u finale Kupa Srbije, gde će za trofej igrati protiv Crvene zvezde, koja je prethodno trijumfovala nad Radnikom iz Surdulice.

Jedini gol za ekipu trenera Aleksandra Stanojevića postigao je centralni defanzivac Svetozar Marković u 11. minutu, na asistenciju Miloša Jojića.

Na taj način, crno-beli su se revanširali Vojvodini za prošlosezonski poraz u finalu Kupa Srbije, pa tim temperamentnog trenera Nenada Lalatovića neće moći da brani titulu osvojenu u Nišu.

Finale Kupa Srbije će biti odigrano 25. maja. 

„Mnogo je bilo teško pobediti ovu utakmicu, bila je egal, moglo je da ode na jednu ili drugu stranu. Generalno, možda je bila i loša utakmica, igrali smo takmičarski, važno je bilo da pobedimo“, rekao je trener Partizana Stanojević.

Lalatović je, sa druge strane, rekao da je Vojvodina bila bolji rival u prvom poluvremenu.

„Partizan je Partizan, njemu ne treba da se igrači valjaju po terenu, da troše vreme, trebalo je da nam daju tri, četiri gola, da dokažu da su bolji od nas i da zaslužuju finale. Želim im mnogo sreće protiv Crvene zvezde“, istakao je Lalatović.

Partizan je u petom minutu imao prvu veliku šansu, Bibras Natho je umalo iskoristio nepažnju golmana Gorana Vukliša, on je kapitulirao šest minuta kasnije, a Vojvodina za to vreme nijednom nije zapretila rivalu.

To je učinila u 51. minutu, kasnije i u 62, ali je golman Vladimir Stojković, uprkos povredi, bio na visini zadatka.

Partizan i Crvena zvezda će se u finalu Kupa Srbije sastati prvi put od 2017. godine, kada su crno-beli pobedili i osvojili duplu krunu.

► Fudbalski sudija izvršio samoubistvo – delio pravdu na večitom derbiju

► „Ako smo mi krivi, idemo u zatvor, ako nismo – onda će nalogodavci, sledeća instanca je Strazbur“

► Slučaj „Recko“ zaprepastio srpski fudbal /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala