Palma: Javilo se 320 žena zaposlenih u Jagodini da će tužiti Mariniku Tepić

CC BY-SA 3.0 / Vikipedija / Jagodina, osnovni sud i Zavičajni muzej
Jagodina, osnovni sud i Zavičajni muzej - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2021
Pratite nas
Pojavilo se 320 žena koje će da tuže Mariniku Tepić, jer je ona rekla kako je svaka žena koja se zaposlila u Jagodini prethodno dobila od mene broj mog telefona da se javi na druženje, izjavio je danas predsednik Stranke srpskog jedinstva i gradonačelnik Jagodine Draga Marković Palma.

"Te žene su se same javile da tuže Mariniku. To su žene porodične. Ja sam na vlasti od 2004. godine, tada su bile devojke sada imaju porodice, neke i unuke. Ovo je sada poslednje vreme", rekao je Marković gostujući na televiziji Prva.

On je ocenio kako je aferu o seksualnom zlostavljanju žena i maloletnih devojaka plasirala opozicija, a da su napadi počeli kada je otkad je, kako kaže, pitao Đilasa da li zaista ima te pare i kako ih je zaradio.

"Oni su našli nekog čoveka koji navodno sve zna, ali nije pričao o tome, jer me se plašio. Pa kako se nije plašio kad je upao u RTS? Sve su izmislili. Kakve žurke, deca od 17, 18 godina. To nisu žurke. Vi znate koliko je privrednika došlo u Jagodinu. To nisu žurke, to su ručkovi", izjavio je Marković.

Dodao je da je juče u tužilaštvu tražio da se ispitaju svi navodi Marinike Tepić i dodao kako će paralelno sa tužilačkom istragom da tuži sve koji su ga optužili za seksualno zlostavljanje.

Marković je rekao da Tepićeva nije podnela krivičnu prijavu tužilaštvu pritiv njega, jer zna da bi uz nju morala da dostavi dokaze.

On nije decidirano odgovorio na pitanje da li su tačni raniji navodi premijerke Ane Brnabić da ju je Marković zvao na "bunga-bunga" žurke, već je rekao da je sa premijerkom komunicirao isključivo službeno.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala