Meloun o Jokiću: On je MVP, volim što ne radi jednu stvar...

© AP Photo / Nati HarnikNikola Jokić i Majk Meloun
Nikola Jokić i Majk Meloun - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2021
Pratite nas
Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun je biranim rečima pričao o Nikoli Jokiću posle još jedne MVP partije u pobedi nad Hjustonom - 128:99.

Srbin je odigrao još jednu maestralnu partiju, te je zbog brzinskog dabl-dabla sa čak 29 poena, posla na prevremeni zasluženi odmor. 

Majkl Meloun nije želeo više da „troši“ srpsku-mašinu, već je ostavio Jokića na klupi tokom cele četvrtine, a posle meča je pričao u superlativu o skromnom momku iz Sombora.

„Ono što Nikolu čini MVP igračem jeste to da nije propustio nijedan meč. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. Uprkos tome, kada pogledate njegovu statistiku i efikasnost, to su zaista neke istorijske brojke. Srećno smo što ga imamo i svi shvatamo to“, poručio je trener Denvera.

​Slava i novac nisu promenili srpskog centra, koji trenutno vodi u trci za MVP nagradu ove sezone. Meloun je takođe istakao da Jokić ne jurca za tim da bude u centru pažnje, a opet se sve vrti oko njega.

„On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru 'kače' svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikada nisam video da se Nikola fotografiše i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, pored toga što je vrhunski, vanserijski igrač“, poručio je Meloun. 

► Poker, marihuana i striptizete – čudna sudbina čuvenog Amerikanca

► Jokić otvorio dušu i ispričao priču o „papiriću“ /video/

► Ivana osvaja Ameriku – „grad anđela“ čeka novu srpsku zvezdu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala