Španci: Novak Đoković – kao Pablo Eskobar /foto/

© AP Photo / Ben CurtisNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2021
Pratite nas
Objavljujući fotografije vile u Marbelji koju je Novak Đoković navodno kupio za deset miliona evra, španski portal „OK diario“ uporedio je Srbina sa Pablom Eskobarom.

Španski portal naveo je da se najbolji teniser sveta tokom prvog „zaključavanja“ usled pandemije virusa korona zaljubio u jednu vilu u Marbelji koju je iznajmljivao sa svojom porodicom, te da se ubrzo odlučio da je kupi za deset miliona evra.

Dalje se navodi kako je Đoković jedan od favorita na turniru u Monte Karlu, te da će pokušati da oduzme titulu Rafaelu Nadalu na šljaci. Za taj podvig, dodaje se, pripremao se duže vreme, a deo treninga je imao u Marbelji gde obično provodi deo svog odmora.

Dokaz da je Đoković zaljubljen u Kosta del Sol leži u podatku da je pre nekoliko meseci kupio impresivnu vilu za deset miliona evra.

Upravo je u toj vili, prema navodima „OK diario“ Novak boravio sa porodicom tokom prvog „zaključavanja“, gde je lepo vreme koristio i za treninge. 

„Đoković je nedeljno plaćao oko 10.000 evra za iznajmljivanje ove ekskluzivne vile, smeštene u jednom od najboljih delova Marbelje. Letnikovac ima 1.000 kvadratnih metara. Kuća ima devet spavaćih soba, osam kupatila, zatvoreni bazen, nekoliko salona, bioskopsku i televizijsku sobu, ogromnu sobu za igre sa bilijarom i stonim fudbalom, spa sa saunom i turskim kupatilom i potpuno opremljenu teretanu“, navode Španci.

Vila je prema pisanju španskog portala dekorisana u kombinaciji mediteranskog i arapskog stila, a ispred kuće se nalazi roštilj, prostor za zabavu, kao i teniski teren, zbog čega navodi da je u stilu koji bi cenio u zloglasni narkobos Pablo Eskobar.

Nije baš najjasnije zašto su Španci uzeli baš njega za poređenje, s obzirom na to da mnoge zvezde u svom posedu imaju velelepne vile, čak i veće i skuplje od Novakove, ali niko od njih, dosad, nije svrstan uz ime Eskobara. 

Đoković pred velikim izazovom – može li Monte Karlo da zaseni Beograd?

Nadal pred srpskim novinarom omalovažio Đokovićev rekord: „Ne znam šta to znači“ /video/

Strah u Nadalovom timu – zbog Medvedeva nastaje opšta pometnja?!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala