Srbin dobio bizarno pitanje u Monte Karlu – o Federeru?!

Pratite nas
Novinari koji prisustvuju konferencijama za štampu nakon mečeva mastersa u Monte Karlu kao da su zaboravili svoj posao. Tako se Hubert Hurkač našao u situaciji da dodatno mora da crveni jer mu nije postavljeno niti jedno pitanje, dok je Dušan Lajović upitan za najlepše sećanje sa Vimbldona.

Dugo očekivani turnir na kom pored Novaka Đokovića učestvuju igrači iz samog vrha svetskog tenisa vraća stari osećaj ljubiteljima belog sporta, iako u aktuelnim okolnostima i dalje oduzima onu pravu strast zbog nemogućnosti prisustvovanja publike na mečevima.

Zbog toga su obožavaoci tenisa zakucani za male ekrane, i pomno prate sva zbivanja, kako na terenu, tako i van njega.

Ono što ostavlja čudan utisak na početku Monte Karla je bizarno ponašanje novinara na konferencijama za štampu koje slede nakon teniskih mečeva.

Pobednik turnira u Majamiju poražen je već u drugom kolu Monaka, a ono što je diglo prašinu na društvenim mrežama jeste neviđena situacija koja je usledila po završetku duela Huberta Hurkača i Daniela Evansa.

Naime, Poljaku nije postavljeno niti jedno pitanje, ni na engleskom, ni na njegovom maternjem jeziku.

Hurkač koji je bio u čudu, neprijatnost je presekao duhovitom konstatacijom:

„Nema pitanja? Ok, to je lepa pres konferencija. Hvala svima!“.

Pre ovog neprofesionalizma desila se još jedna nebulozna situacija posle poraza Dušana Lajovića od Danija Evansa, kada ga je novinar pitao koja su mu najlepša sećanja sa Vimbldona.

„Znam da je početak sezone na šljaci, ali ja bih postavio pitanje o Vimbldonu. Koje vam je omiljeno sećanje vezano za Vimbldon? Da li je to pobeda u prvom kolu? Da li je možda igranje sa Federerom?“, upitao je novinar.

Italijan je želeo da Englezima „eksplodira bomba“, a vređao je i Srbina koji mu je oprostio

Niko se ne brani kao Novak u rekorderskim patikama /video/

Nadal pred srpskim novinarom omalovažio Đokovićev rekord: „Ne znam šta to znači“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala