Jokić otvorio dušu i ispričao priču o „papiriću“ /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić nezadovoljan odlukom sudije tokom utakmice protiv Majamija
Nikola Jokić nezadovoljan odlukom sudije tokom utakmice protiv Majamija - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2021
Pratite nas
Nakon 61. tripl-dabla u karijeri, a 15. ove sezone, srpski košarkaš Nikola Jokić iskreno je govorio o trenutnom stanju u njegovoj ekipi.

Jokićev Denver je savladao Majami Hit i vratio se na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza i povrede Džamala Mareja. To je pretilo da izazove potpuni kolaps u ekipi, ali je tim uspeo da se vrati na pobednički kolosek.

Srpski centar je otkrio i šta je razmišljanje kojim se vodi. 

„Da li znate priču o papiriću? Kada vam je dobro u životu pročitate šta piše na njemu, kada vam ne ide dobro, opet pročitate. A na papiriću piše – proći će. Zato treba ostati normalan i fokusirati se na to kako treba da igramo“, istakao je Jokić.

​Centra reprezentacije Srbije su posle meča upitali koliko voli da bude u podređenom položaju, bilo da se tiče individualnog ili timskog uspeha.

„Ceo život me potcenjuju, da budem iskren. Navikao sam na to. To je normalna stvar za mene. To nam je poprilično olakšavajuća okolnost. Nikada nećemo biti napeti, samo ćemo da igramo“, objasnio je Jokić.

Glavni razlog zbog kojeg se o Jokiću i Denveru ne priča mnogo u medijima čak i kada su najbolji je to što ne dolaze iz velikog mesta, već iz Kolorada.

Nikola Jokić i Majk Meloun - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2021
Kako je Jokića trener „bacio pod autobus“ /video/

„Nikada ne slušamo narativ. Posebno onaj nacionalni“, rekao je trener Majkl Meloun.

Majkl Porter junior je podsetio da je Denver bio kritikovan posle prethodna dva meča, koja je izgubio, iako je prethodno imao osam pobeda u nizu.

„Ja znam da igram košarku. Poslednjih nekoliko utakmica ljudi su govorili da nemamo pojma. Naš cilj je isti. To je osvajanje titule“, dodao je Porter.

Kako od spektakla napraviti sramotu – na američki način /video/

Doživeo je neuspeh sa Srbijom, pa je doneo odluku zbog koje je danas MVP

Bogdanović prihvatio ulogu lidera i vodio Atlantu do pobede /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala