Bajden zove Putina na sastanak, a šalje mu oružje na vrata

© SputnikOd četvrtka do četvrtka
Od četvrtka do četvrtka - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2021
Pratite nas
Sastanak Bajdena i Putina je neizvestan nakon proterivanja deset ruskih diplomata i prebacivanja trupa SAD i NATO na rusku granicu. Predsednica privremenih prištinskih institucija najavila je da će tužiti Srbiju za genocid, iz Slovenije stiže nezvanični dokument o podelama na teritoriji bivše Jugoslavije, a u Crnoj Gori ne prestaju tenzije.

O svemu ovome svoje mišljenje u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ iznosi sociolog, filozof, publicista, oficir u penziji profesor doktor Ilija Kajtez.

Od četvrtka do četvrtka: Ilija Kajtez

Pitaćemo ga može li biti sastanka ruskog i američkog predsednika nakon odluke SAD da uvode sankcije za šest ruskih tehnoloških kompanija kao i da proteraju deset ruskih diplomata? Zašto je Amerika odustala od plana da njihova dva vojna broda prođu kroz Bosfor i ostanu u Crnom moru? Šta Ukrajina očekuje od Zapada? Kakva je uloga Turske u krizi Ukrajine i Rusije? Čemu služe pretnje predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani da Priština namerava da tuži Srbiju za genocid? Zašto je Slovenija plasirala nezvanični diplomatski dokument u kojem su navedene ideje o novim podelama na teritoriji bivše Jugoslavije? Šta je recept za smirivanje tenzija u Crnoj Gori?

Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Jutjub kanalu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala