Vesti: Kada će biti izgrađen auto-put koji će povezati Srbiju i Crnu Goru /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Bajdenov poziv Putinu na sastanak u trećoj državi ukazuje na to da američka administracija shvata da ne može da igra na dva fronta, protiv Rusije i protiv Kine, ocenjuju ruski eksperti.
  • Nerealno je da će izveštaj Međunarodne komisije za istraživanje stradanja Srba uspeti da promeni ustaljene stavove o ratu u BiH, bez obzira na svoju argumentovanost i objektivnost, kaže za Sputnjik Darko Tanasković.
  • Istražujemo, kada će biti izgrađen auto-put koji će povezati Srbiju i Crnu Goru i koliki će značaj te nove trase biti i za našu zemlju, i za naše komšije?
  • Pitamo sociologe: Da li je stimulacija radnika od strane poslodavca da se vakcinišu ispravna stvar ili se na ovaj način stavlja cena na zdravlje ljudi?
  • Otkrivamo: kako je, početkom marta, Ustavni sud Srbije napravio presedan kojim je znatno olakšana borba za prava žrtava trgovine ljudima?
  • Reklamni spot „Hejt, SLOVEni, još ste živi?” za samo nekoliko dana preplavio društvene mreže. Da li će ovaj apel protiv govora mržnje uroditi plodom ili će predstavljati samo podstrek da se on nastavi?

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala