Niko se ne brani kao Novak u rekorderskim patikama /video/

© Foto : Skrinšot / Tviter / Tenis gifsPatike Novaka Đokovića na meču protiv Janika Sinera
Patike Novaka Đokovića na meču protiv Janika Sinera - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Pratite nas
Novak Đoković za meč protiv Janika Sinera obuo je posebne patike na kojima je bila posveta za 311. nedelju na ATP listi i, ispostaviće se, donele su mu sreću jer je na trijumfalan način krenuo u pohod na Monte Karlo.

Novak je pre nešto više od mesec dana oborio rekord Rodžera Federera po broju nedelja na prvom mestu ATP liste, te je na prvom turniru, Monte Karlu, odlučio da 311, koliko je u tom trenutku imao nedelja na vrhu ATP-a, stavi na patike.

Đoković je u drugom kolu Mastersa u Monte Karlo preskočio prepreku u vidu talentovanog italijanskog tenisera za kojeg mnogi smatraju da će u budućnosti biti prvi reket sveta.

Srpski teniser Novak Đoković na Mastersu u Monte Karlu - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Đoković trijumfalno krenuo u pohod na Monte Karlo!

Na meču protiv trenutno najboljeg igrača planete pokazao je raskošan talenat, ali je i bilo vidno da ima još mnogo prostora za napredak.

U jednom poenu, koji je trebalo rutinski da završi, Siner je poslao lopticu u pravcu Đokovića, a Novak je još jednom pokazao kakav refleks ima i koliko se dobro snalazi kada se brani.

Novak je čučnuo i nekako uspeo da vrati lopticu u polje, a potom je i naterao Italijana da pogreši, te je na volšeban način osvojio poen u prvom setu.

​Đoković je prvi set dobio 6:4, drugi 6:2, a posle meča nahvalio je talentovanog Italijana rekavši da on nije samo budućnost svetskog tenisa, već i sadašnjnost.

„Janik je bio u odličnoj formi. Osvojio je turnir u Australiji, igrao je finale Majamija. Odličan je igrač, dobro udara loptu, on je budućnost našeg sporta. Tačnije, već sada je sadašnjost. Preskočio sam veliku prepreku“, rekao je Novak posle pobede.

Đokovića u trećem kolu čeka Britanac Daniel Evans koji je pobedio favorizovanog Huberta Hurkača.

Novak uz dosta muke pobedio talentovanog Italijana!

Đoković trijumfalno krenuo u pohod na Monte Karlo!

Đoković nahvalio italijanskog vunderkinda

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala