Đoković nahvalio italijanskog vunderkinda

© AFP 2023 / VALERY HACHENovak Đoković i Janik Siner
Novak Đoković i Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Pratite nas
Novak Đoković, prvi reket sveta, zadovoljan pobedom nad Janikom Sinerom na startu Monte Karla poručio je da je lepo vratiti se takmičarskom tenisu posle sedam nedelja pauze.

Đoković je u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu pobedio italijanskog vunderkinda koji ima svega 19 godina, a već je 22. teniser sveta i iza sebe ima neke sjajne rezultate.

„Janik je bio u odličnoj formi. Osvojio je turnir u Australiji, igrao je finale Majamija. Odličan je igrač, dobro udara loptu, on je budućnost našeg sporta. Tačnije, već sada je sadašnjost. Preskočio sam veliku prepreku“, rekao je Novak posle pobede.

Srpski teniser slavio je u dva seta, 6:4, 6:2, ali rezultat ne oslikava najbolje šta se dešavala na terenu jer je viđena velika borba.

Prvi set trajao je čak 55 minuta, drugi nešto kraće, a Novaku je prevagu donelo to što je u ključnim trenucima pronašao najbolje udarce.

„Odlična pobeda nakon nekoliko meseci bez zvaničnog meča. Lepo je vratiti se takmičarskom tenisu. U Monte Karlu se osećam kao kod kuće, ovde godinama treniram. Na početku meča sa Janikom, bilo je potrebno da nađem pravi tempo igre. Prave udarce u pravom trenutku“, otkrio je prvi reket sveta.

Đokovića u trećem kolu čeka bolji iz susreta Daniel Evans – Hubert Hurkač.

​► Novak uz dosta muke pobedio talentovanog Italijana!

Đoković trijumfalno krenuo u pohod na Monte Karlo!

Nadal pred srpskim novinarom omalovažio Đokovićev rekord: „Ne znam šta to znači“ /video/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala