Vesti: NATO i Vašington prave od Ukrajine bure baruta, upozoravaju eksperti /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu upozorio je da su SAD i NATO počeli da prebacuju svoje snage ka granicama evropskog dela Rusije, a da im je borbeni potencijal usmeren na Baltik i Crno more. Stručnjaci upozoravaju – NATO i Vašington prave od Ukrajine bure baruta.
  • Slovenija u Brisel navodno uputila non pejper u kome traži finalizaciju raspada Jugoslavije. To je dobro za srpski narod, ukoliko je vest tačna, kaže istoričar Čedomir Antić. Istražujemo kako će ovaj dokument uticati na odnose u regionu.
  • Takozvane komite koje danima blokiraju crnogorske puteve, počeli su da prizivaju Crnogorsko proleće. Da li aludraju na Hrvatsko proleće iz 1971 – masovni pokret koji je želeo da eliminiše sve sa srpskim predznakom?
  • Španci, Holanđani, Portugalci i Italijani zainteresovani za organizovan dolazak u Srbiju na vakcinaciju. Šta je prepreka za takvu vrstu turizma?
  • Jedanaest vodećih srpskih kompanija predstavlja svoje proizvode na najvećem ruskom međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Prodekspo-2021“, koji se održava u Moskvi.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala