Si-En-En uklonio fotografiju koja je naljutila Zaharovu

© Foto : YouTube/Caucasus PostUkrajinski tenkovi T-72AMT se kreću ka Donbasu
Ukrajinski tenkovi T-72AMT se kreću ka Donbasu  - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2021
Pratite nas
Nakon primedbe zvanične predstavnice Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharova Si-En-En je zamenio na svom sajtu fotografiju ukrajinskih tenkova, koji su ranije bili predstavljeni kao ruski, slikom predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, odevenog u pancir.

Pored slike, američka televizija je promenila i naziv teksta: "Ukrajinski predsednik kreće u rov, dok Rusija koncentriše snage“.

Međutim, televizija je ostavila fotografiju, navodno, ruskih tenkova na video klipu na koji je Zaharova i skrenula pažnju.

Ranije je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova skrenula pažnju na lažne vesti američkih medija o gomilanju ruskih snaga na granici sa Ukrajinom.

„Shvatamo da nemate vremena da se bavite proverom činjenica, toliko ste se udubili u ideološku borbu u ime trijumfa liberalizma. Ali ne u tolikoj meri da uspevate da prikažete ukrajinske tenkove na ukrajinskoj železničkoj stanici ispred ukrajinskih vagona kao pripremu Rusije za rat“, napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala