Vesti: Da li će Grčka priznati takozvano Kosovo /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Organizaciju koja traži istragu protiv igumana Visokih Dečana vodi Halit Barani, koji je devedesetih bio član OVK. Otac Sava Janjić fizički ugrožen, napadi na ovome neće stati, upozorava Živojin Rakočević.
  • Iako neki stručnjaci prognoziraju da će Atina promeniti stav i priznati tzv. Kosovo, za sada nema nikakvih naznaka da će to dogoditi. Barijera u sprovođenju takvog plana je i Kipar, kaže za Sputnjik novinar Nikos Pelpas.
  • Rusija slavi 60 godina od leta Jurija Gagarina u kosmos - događaja koji je otvorio novu stranicu u istraživanju svemira i postao simbol razvoja sovjetske nauke i vazduhoplovstva, saglasni su stručnjaci.
  • U Republici Srpskoj obeležen je Dan pogibije ruskih dobrovoljaca 1993. godine, dok Tužilaštvo BiH najavljuje da se bavi tim događajem, a da je predmet formiran na osnovu prijave bošnjačkog udruženja „Žene – žrtve rata“.
  • Kako je na skupštini stranke Alternativa za Nemačku usvojen zahtev članstva da se promeni izborni program za predstojeće parlamentarne izbore, i u njega unese zalaganje za izlazak vodeće evropske ekonomske sile iz EU?

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala