Toni Nadal „odgovorio“ Srđanu Đokoviću

© AP Photo / Michel EulerRafael Nadal i njegvo stric Toni (levo)
Rafael Nadal i njegvo stric Toni (levo) - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2021
Pratite nas
Toni Nadal, stric španskog tenisera Rafaela Nadala, govorio je o velikom rivalu svog bratanca Novaku Đokoviću, ali i o ocu prvog reketa sveta – Srđanu.

Baš kao i Srđanu Đokovića, Toniju Nadalu često postavljaju pitanja vezana kako za dešavanja na terenu, tako i van njega.

Otac najboljeg srpskog sportiste odavno je rekao da misli da je „Federer veliki šampion, ali loš čovek“.

I u nedavnom intervjuu za Sputnjik sport tema je bila iskusni Švajcarac, koji ima 13 osvojenih fer-plej nagrada u karijeri.

„To je jedan nepravedan svet koji možemo da promenimo jedino rezultatima i pravim odnosom prema svemu i svakome, pa će se na taj način doći do prave istine“, rekao je Srđan o podatku da Novak nema nijednu fer-plej nagradu.

Mediji su pokušali da iz Tonija izvuku mišljenje o Srđanu, ali i Federeru, ali su umesto toga dobili samo potpuno benigni odgovor.

„Rodžer je dobra osoba. I Novak isto“, kratko je prokomentarisao Toni Nadal.

Toniju Nadalu ovo nije prvi put da pominje Novaka, pošto je to činio u nekoliko navrata kroz istoriju – nekada pozitivno, a nekada negativno.

„Kada igramo protiv Federera znamo kako da ga pobedimo. Kada igramo protiv Đokovića, mnogo puta nismo znali šta da radimo. Protiv njega je uvek bilo teže“, rekao je jednom prilikom Toni.

Često je govorio i o Federeru, za kojeg je nedavno rekao da je najveći svih vremena (GOAT).

„Da nisam stric i trener Rafaela, voleo bih kada bi Federer pobeđivao u svim mečevima. Volim njegov stil igre jer je i elegantan i efikasan“, rekao je nedavno.

Još jedan član porodice Đoković nedavno je bio gost Sputnjika. Đorđe, direktor Srbija opena, govorio je o povratku tenisa u Beograd u emisiji „Miljanov korner“.

Čovek koji je „stvorio“ Nadala ima novi projekat

Skandal u Bogoti – da li je ovo „krađa veka“? /video/

Bivši 16. teniser sveta predvodi igrače na čelendžeru u Beogradu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala