„Ja sam demon, a on je svetac“: Knežević odgovorio Krivokapiću

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2021
Pratite nas
Milan Knežević, jedan od lidera crnogorskog Demokratskog fronta, odgovorio je Zdravku Krivokapiću posle njegovih navoda da je lažna vest kako se premijer tajno sastajao sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Knežević je posle sastanka lidera vladajuće većine u Crnoj Gori rekao kako je Zdravko Krivokapić napustio taj sastanak pošto ga je lider DF pitao da li se sastao sa Milom Đukanovićem i šta je sa njim razgovarao. On je naveo i da je Krivokapić optužio njega, potpredsednika Vlade Dritana Abazovića i ministra pravde Vladimira Leposavića da ruše vladu.

Zdravko Krivokapić tokom vanrednog obraćanja zbog zahteva za smenu ministra pravde - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2021
Oglasio se Krivokapić posle sastanka: „Dosta je bilo širenja laži“

​Potom je usledio Krivokapićev odgovor da su u pitanju lažne vesti kako se tajno sastajao sa Milom Đukanovićem, te je objasnio da su zajedno bili na sastanku u Ministarstvu odbrane.

Krivokapić je napisao da se radilo o pripremnom sastanku za sednicu Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj, između ostalog, treba da bude imenovan i novi načelnik Generalštaba.

Crnogorski premijer je rekao kako se „nikada nije tajno sastajao sa Đukanovićem“, te da se sa njim ne sastaje „zato što voli, već zato što je to njegova zakonska obaveza kao premijera“.

​„Drago mi je što je premijer priznao da se sastao sa Milom Đukanovićem i to dva dana nakon što ga je optužio da stoji iza rušenja države. Ali prvi put čujem da postoje pripremni sastanci sa Milom Đukanovićem. Čekam fotografiju sa priprema”, napisao je Knežević na Tviteru.

Reagovao je i na navodne optužbe da ruši Vladu zajedno sa Dritanom Abazovićem.

​„Ovo je fotografija zbog koje sam optužen da rušim Vladu s Abazovićem i Leposavićem. I nisam je ni krio od javnosti za razliku od njega koji ima pripremne sastanke sa Milom Đukanovićem. I onda sam ja demon koji se nikad nisam sreo s Milom, a on je svetac što dolazi na njegov poziv“, napisao je Knežević.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala