Viktor je bio pred pobedom, ali je na kraju sve prokockao u njegovom Beogradu

© Sputnik / Aleksandar Džorovič / Uđi u bazu fotografijaSrbija - Rusija u Dejvis kupu, prvi dan . Viktor Troicki
Srbija - Rusija u Dejvis kupu, prvi dan . Viktor Troicki - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2021
Pratite nas
Ne ide, pa ne ide Viktoru Troickom... Srpski teniser je u polufinalu kvalifikacija za čelendžer u Beogradu izgubio u meču punom preokreta od Marokanca Eliota Benšetrija rezultatom 6:2, 3:6, 6:7.

Selektor Dejvis kup reprezentacije odlično je otvorio meč protiv daleko mlađeg Benšetrija i prvi set je rutinski rešio u svoju korist sa ubedljivih 6:2.

Već u prvom gemu Viktor Troicki je „ukrao“ servis Marokancu, zatim je uz dosta muke realizovao sopstveni, da bi u trećem ponovo brejknuo rivala i stigao do, ispostaviće se nedostižnih 3:0.

Na kraju je u polufinalu kvalifikacija za čelendžer u Beogradu pisalo 6:2 u prvom setu. Činilo se da je Srbin na pravom putu da upiše pobedu. Međutim...

​Usledilo je buđenje Eliota Benšterija, koji je uspeo da podigne nivo igre i vrati se rezultatski u meč. Slavio je u drugom setu 6:3, pa je odluka o tome ko će u finale morala da padne u trećem, odlučujućem setu.

E, tek tu je usledilo nešto što uglavnom krati mečeve Viktora Troickog. Gomila preokreta, što potvrđuje neverovatan podatak da je od prvih devet gemova, čak osam su bili brejkovi!?

Da sve bude još gore po selektora Dejvis kup reprezentacije, Troicki je vodio 5:3 i to nakon što je oteo servis rivalu. Servirao je za pobedu, da bi usledio ribrejk Marokanca.

Na kraju je tajbrejk odlučivao o pobedniku, i on je pripao Benšetriju. Viktor je imao sve u svom Beogradu, a na kraju je sve izgubio i ostao bez finala, samim tim i šanse da se kao 197. reket sveta nadmeće u čelendžeru u prestonici Srbije.

► Skandal u Bogoti – da li je ovo „krađa veka“? /video/

► Nemac ruskog porekla misli da više nije „klinac“ – šta će na to „reći“ Đoković?

► Bivši 16. teniser sveta predvodi igrače na čelendžeru u Beogradu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala