Sergej u 92. minutu porodio pobedu Lacija i rastužio Srbe /video/

© AP Photo / Alfredo FalconeSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2021
Pratite nas
Fudbaleri Lacija pobedili su Veronu u 30. kolu Serija A na gostujućem terenu, zahvaljujući golu Sergeja Milinković-Savića, i to u kasnom 92. minutu.

Nebeskoplavi iz Rima bili su favoriti na nezahvalnog gostovanju u „gradu ljubavi“, a mreže su mirovale sve do 47. minutu. Tada je pogodio Felipe Kaisedo, ali je konsultovan VAR, pa je pogodak Ekvadorca poništen. 

Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je starter za Veronu, dok je identičan slučaj s druge strane bio sa Sergejom Milinković-Savićem, koji ove sezone igra odlično u dresu Lacija.

Akter dvoboja Verone i Lacija bio je još jedan srpski reprezentativac - Ivan Ilić, koji je u 69. minutu zamenio iskusnog Portugalca Migela Velosa. 

​I taman kada se činilo da će dva tima podeliti plen i osvojiti po bod, blesnuo je SMS, koji je jednu dugu loptu u 92. minutu glavom prosledio u mrežu domaćina, za tugu i nevericu tima čije boje brane dvojica Srba - Lazović i Ilić.

Bio je to sedmi gol iskusnog veziste ove sezone u Seriji A, dok na svom kontu ima i osam asistencija. Rimljani su zahvaljujući trijumfu ostali na šestoj poziciji sa 55 bodova, dok Verona ima 41 bod.

► Sputnjik saznaje na koje utakmice se sumnja da su nameštene

► Zvezda brojala do pet protiv Javora, za 20. pobedu u nizu /video/

► Roman je bacio milione na Baskijca, ali je zamenu za legendu našao u golmanu odanom korenima

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala