Partizan zaboravio poraz od Zvezde i osvetio se Nišlijama

© Foto : FK Partizan/M. TodorovićFilip Holender
Filip Holender - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2021
Pratite nas
Partizan je u poslednjem nedeljnom meču 31. kola Superlige, u Humskoj rutinski pobedio Radnički iz Niša rezultatom 2:0 (1:0). Golove za crno-bele postigli su Takuma Asano i Filip Holender, te su se crno-beli osvetili Nišlijama za poraz iz prvog dela sezone na Čairu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića koji su se praktično oprostili od trke za šampionsku titulu posle poraza od Crvene zvezde (1:0) u prošlom kolu, motivisani su ušli u meč sa Nišlijama.

Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Stanojević čestitao Zvezdi titulu koju još nije osvojila

Jednostavno, želeli su da im vrate dug za onaj poraz u prvom delu sezone (1:0). Radnički je trenutno u rezultatskoj krizi, nanizao je tri poraza i smenjen je Vladimir Gaćinović.

Sve to i te kako znao je da iskoristi i da kazni Partizan. Nizale su se šanse u Humskoj pred Kojićevim golom, a odbrana gostiju prvi put je kapitulirala tek u finišu prvog poluvremena.

​Japanac Takuma Asano je pogodio u 44. minutu na asistencu Filipa Holendera, te se pomenutim rezultatom i otišlo na pauzu.

U nastavku su crno-beli igrali daleko rasterećenije, pa je to rezultiralo novim pogotkom u mreži Radničkog. Ovoga puta koban po Nišlije bio je Holender, koji je kod prvog gola bio u ulozi asistenta.

Momak rođen u Srbiji koji je odabrao da igra za reprezentaciju Mađarske, je desnom nogom u 58. minutu pogodio dalji ugao na dodavanje kapitena Miloša Jojića.

​Partizan je posle 25. trijumfa ove sezone u Superligi stigao do brojke od 77 bodova, dok prvoplasirana Crvena zvezda ima 89, treći je Čukarički sa 62 boda. Što se tiče Radničkog pao je na 12. poziciju, sa 38 osvojenih bodova.

► Srbin je „mašinovođa“ Lokomotive koja tutnji Rusijom!

► Zvezda brojala do pet protiv Javora, za 20. pobedu u nizu /video/

► Knežević „vrele krvi“ je izabrao pravi put, a za Sputnjik kaže: „Zauvek uz Srbiju!“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala