Sudar večitih u Kupu Srbije moguć tek u finalu: Zvezda na Radnik, Vojvodina na Partizan

© Foto : FSS/Printskrin/JutjubKup FSS
Kup FSS - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2021
Pratite nas
U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u petak je održan žreb na kojem su izvučeni parovi polufinala kupa, a snage će odmeriti Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice, kao i Vojvodina i Partizan.

Crvena zvezda biće domaćin Radniku, koji će igrati svoje prvo polufinale Kupa Srbije, dok će u drugom susretu, odnosno reprizi od prošle sezone, Vojvodina ugostiti Partizan.

​Utakmice polufinala Kupa Srbije, igra se samo jedan meč, u slučaju remija odmah se pristupa izvođenju jedanaesteraca, na programu su 21. aprila, dok je finale zakazano za 25. maj.

Od nezavistnosti Srbije, Partizan je najuspešniji tim u pomenutom takmičenju, što potvrđuje čak sedam trofeja, dok ih Zvezda ima tri, Vojvodina dva, a Jagodina i Čukarički po jedan pehar.

Žreb je bio otvorenog tipa, tako da je jasno da je postojala mogućnost da kuglice spoje dva najveća rivala - Crvenu zvezdu i Partizan, koji su nedavno odmerili snage u 164. večitom derbiju, iz kojeg su crveno-beli izašli kao pobednici golom Mirka Ivanića

Ipak, kuglice koje su izvlačene na Terazijama u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, ostavile su mogućnost da se Zvezda i Partizan sastanu u odlučujućoj utakmici kupa.

► „U derbiju nije bilo lepote 20 godina, moramo da se vratimo u doba Džajića i Moce“

► Potez Rajka Mitića koji je izazvao buru u Jugoslaviji

► Održan Odbor za hitna pitanja – FSS smenio Stolicu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala