Paklen žreb za Đokovića u Monte Karlu

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković pred početak finala Australijan opena 2021.
Novak Đoković pred početak finala Australijan opena 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, biće slobodan u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu, dok ga u drugom očekuje potencijalni duel sa zvezdom u usponu – Janikom Sinerom.

Na žrebu održanom u Monte Karlu, Đoković je saznao imena potencijalnih rivala i na prvi pogled utisak je da ga od starta očekuju teški mečevi.

Miljanov korner - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2021
Đoković o velikom povratku tenisa u Beograd /video/

Novak, prvi nosilac na Mastersu, na startu turnira je slobodan, a potom ga čeka bolji iz duela Janik SinerAlbert Ramos Vinjolas.

Janik Siner jedan je od tenisera koji može da se stavi u kategoriju zvezda u usponu. Na Mastersu u Majamiju izgubio je u finalu od Huberta Hurkača, što samo potvrđuje da se nalazi u sjajnoj formi.

Već u trećem kolu Novak bi mogao da se sastane, upravo, sa pobednikom Majamija – Hubertom Hurkačom.

Ukoliko bi prebrodio i ovu prepreku, u četvrtfinalu ga čeka potencijalni duel sa Sašom Zverevim, u polufinalu bi to mogao da bude Stefanos Cicipas, a u finalu Rafa Nadal.

Naravno, ovo je sve pod pretpostavkom da favoriti u svakom meču pobeđuju.

Na drugoj strani žreba nalazi se Rafael Nadal koji se, potencijalno, u drugom kolu sastaje sa Manarinom, potom ga, verovatno, čeka duel sa Dimitrovim, u četvrtfinalu bi mogao na Rubljova, u polufinalu na Medvedeva, odnosno u finalu na Novaka Đokovića.

Kada je reč o drugim srpskim teniserima, Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Danija Evansa, Filip Krajinović sastaje se sa Nikolozom Basilašvilijem, Miomir Kecmanović igraće protiv Fabija Fonjinija, a Lasla Đerea očekuje duel sa Karenom Hačanovom.

Masters u Monte Karlu igra se od 10. do 18. aprila.

​► Đere u pohodu na titulu eliminisao italijanskog vunderkinda

​► Nadal otkrio ko je „čovek iz senke“ /foto/

​► Pitanje svih pitanja – Novakov stav

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala