Komite gađaju policiju jajima u Podgorici, u Nikšiću se popeli na vozilo Vlade /video/

© Sputnik / Nebojša PopovićPolicija u Nikšiću
Policija u Nikšiću - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2021
Pratite nas
Dve osobe lakše su povređene na putu Podgorica - Nikšić, kada su pokušale da spreče prolazak vozila Vlade Crne Gore, tako što su mu sele na haubu.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, grupa građana popela se na „mercedes“ koji pripada sektoru za poslove protokola, Generalnog sekretarijata Vlade, navode podgoričke „Vijesti“.

Okupljeni su se u pokušaju da spreče prolazak vozila, popeli na službeno vozilo.

​Dve osobe koje su se popele na haubu vozila, pošto je ono krenulo, pale su na put.

Crnogorska policija je potvrdila da se incident dogodio, te saopštila da je obavešten tužilac i da se okolnosti utvrđuju.

Ispred zgrade Vlade Crne Gore u Podgorici, Patriotsko-komitski savez organizuje danas protest protiv izmena Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Policija ih je upozorila da se raziđu, pošto je zabranjeno okupljanje u skladu sa epidemiološkim merama.

Oni su vređali policiju, gađali ih jajima i pokušali da sruše zaštitnu ogradu, vređajući i funkcionere vladajuće koalicije, navode „Vijesti“.

Policija građanima koji su se uputili ka Podgorici, ne dozvoljava prolaz, bez valjanih papira, jer je zbog epidemioloških mera zabranjen međugradski saobraćaj, objavila je RTCG.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala