Kako je Jokića trener „bacio pod autobus“ /video/

© AP Photo / Nati HarnikNikola Jokić i Majk Meloun
Nikola Jokić i Majk Meloun - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2021
Pratite nas
Nikola Jokić i njegov trener Majkl Meloun imali su neprijatnu situaciju sa sudijama tokom meča protiv San Antonio Sparsa, ali su posle duela našli vreme i za šalu.

Denver Nagetsi su Sparse savladali rezultatom 106:96, a Jokić je meč završio sa 25 poena, devet skokova i deset asistencija.

Sedma pobeda Grumenja u nizu, ipak, nije bilo ono o čemu se najviše pričalo posle utakmice, već je to bila Melounova svađa sa sudijama zbog koje je isključen.

Po ko zna koji put ove sezone, sudije nisu imale poštovanje prema Jokiću, pa brojni očigledni faulovi nisu svirani, a zbog toga je Meloun – „poludeo“.

Meloun je novinarima posle meča rekao da mu je Jokić u jednom trenutku prišao i rekao mu „da mu on čuva leđa“, kao i da će mu platiti kaznu za isključenje.

„Nikola je dotrčao do mene posle utakmice i rekao mi: 'Treneru, čuvam ti leđa. Šta god da se desi, moj novčanik je spreman'. To mi je baš značilo“, rekao je Meloun.

S obzirom da je američki trener poslat u svlačionicu, novinari su upitali srpskog centra da li je to što je Meloun rekao istina.

„Da, bacio me je pod autobus“, našalio se Jokić.

Srbin je potom dodao da će svom treneru platiti kaznu koja se, inače, izriče za isključenje sa utakmice.

​► Jokić prkosi američkoj modi – i tu nastaje „somborski ringišpil“ /video/

Amerika je videla rekord Alekseja Pokuševskog! /video/

Veliki talenat srpske košarke pronašao klub: „Odlučio je da prati Bobanov put“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala