Ukrajinac uhapšen u Dubaiju zbog raskalašnog ponašanja tvrdi da je blizak sa Obamom

© Flickr / brh_imagesStriptiz
Striptiz - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Pratite nas
Policija je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima privela muškarca nakon što je objavio fotografije sa više od desetak modela na način nedozvoljen u ovoj zalivskoj zemlji. Ukrajinski mediji navode da se on predstavljao kao savetnik američke Demokratske stranke.

Kijevska novinska mreža „Strana“ izvestila je da su Vitalija Grečina, poreklom iz ukrajinske prestonice, uhapsili službenici u Dubaiju.

Snimak zaprepašćenog komšije prikazao je grupu kako pozira na terasi nebodera i obišla je mreže. Utvrđeno je da su žene iz zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, većinom iz Ukrajine.

Vlasti u zalivskoj državi izjavile su da je „nedavno fotografisanje prekršilo zakon UAE“ i dodale da će „pojedinci koji su umešani biti deportovani“. Policija Dubaija podsetila je da se svako ko objavi pornografski materijal ili bilo kakav materijal koji „može da naškodi javnom moralu" suočava sa zatvorskom i novčanom kaznom, prenosi RT.

Pozivajući se na izvore u istočnoevropskoj zemlji, „Strana“ tvrdi da je Grečin proveo veći deo života u Americi i da je poznat po objavljivanju slika na kojima je okružen oskudno odevenim ženama. U intervjuu za lokalni magazin „Ekskluziv stajl“ tvrdio je da je služio vojsku u SAD pre nego što se vratio u Kijev da bi radio u američkoj ambasadi.

Grečin je u tom intervjuu otkrio da je imao blizak odnos sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom, pa čak i da je pomagao u finansiranju predizborne kampanje demokratskog političara. U snimcima objavljenim na njegovoj Fejsbuk stranici, pozirao je zajedno sa Obamom i bivšom predsedničkom kandidatkinjom Hilari Klinton. Na drugim slikama vidi se kako jede špagete zajedno sa Džordžom Klunijem, a ima još jednu zanosnu fotografiju sa modelima na brodu.

Svako ko živi ili je u poseti UAE mora da poštuje lokalne zakone, a važi i za turiste

Bilo je nekoliko slučajeva hapšenja turista tokom odmora u Dubaiju.

Britanka koja je tamo letovala 2017. osuđena na je godinu dana zatvora zbog seksualnog odnosa sa muškarcem za kog nije bila udata.

Njihova veza je izašla na videlo kada ga je žena prijavila vlastima zbog slanja pretećih poruka.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala