Stanković jedva sprečio suze: Sa ovim momcima idem bilo gde /video/

© Sputnik / Radoje PantovićDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Pratite nas
Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, veoma emotivno je proživeo 164. „večiti derbi“, ali i momente nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, pošto je bio na ivici suza tokom davanja izjave.

Podsetimo, Stankovićeva Zvezda je savladala Partizan i došla na korak do osvajanja nove titule šampiona Srbije.

Mladi stručnjak je u izjavi za TV Arena sport opisao tekuću sezonu i momente koji su vodili do njegove prve pobede u derbijima.

„Godinu dana jako rada, godinu dana odricanja, žrtvovanja, poštenog odnosa... To su ovi momci zaslužili. Ja sam juče rekao da mi je srce puno kada ih vidim kao grupu – milion puta sam rekao da nema veze da li je loše ili dobro. Prvo poluvreme je bilo loše, znamo zašto je bilo loše, drugo poluvreme je bilo dobro, znamo zašto je bilo dobro. Ne bežimo od odgovornosti“, rekao je Stanković.

Trenera Crvene zvezde su savladale emocije, pa je jedva uspeo da zadrži suze tokom obraćanja.

„Sada je sve ovo nebitno, bitni su ovi momci. Oni su duša Crvene zvezde, oni su zlato Crvene zvezde i ja se njima zahvaljujem na ovih godinu dana poštenog lojalnog odnosa prema meni, dresu i navijačima“, rekao je Stanković, koji se zahvalio i klubu i svim članovima uprave.

„Drago mi je što sam dobio ovaj derbi, jer je uvek bio neki zarez, ali to je samo jedna karika u jednom procesu koji čeka ove momke. Ja sa njima mogu gde god hoćete“.

Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Stanojević čestitao Zvezdi titulu koju još nije osvojila

Iako Zvezda ima 12 bodova prednosti na osam kola pre kraja, Stanković ne želi još da prisvoji titulu.

„Tek posle ove utakmice treba da overimo 'brejk'. Protiv Javora u Ivanjici moramo da overimo ovaj 'brejk'. Dok ne bude matematički, ništa nije gotovo. I +9 je bilo ogromno, sad +12 je mnogo, ali ja sam realista. Jeste mnogo, ali ne želim da spustimo kofere i gard, pa da to ispadne smešno. Da se, ne daj Bože, brukamo negde. Mi smo Zvezda i to nikada ne smemo da zaboravimo“, podvukao je bivši fudbaler crveno-belih i reprezentacije Srbije.

Spektakularni večiti derbi – tenzije, kartoni, šanse za Partizan i Ivanić za pobedu Zvezde! /video/

Nemac sada zna kako je bilo Srbiji na Mundijalu u Rusiji /video/

Srbi i Grci su igrali fudbal uz NATO bombe – „Fešta usred katastrofe, takav smo narod" /foto, video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala