Vesti: Da li je moguća promena formata dijaloga Beograda i Prištine /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Ukoliko dođe do sastanka Vučića i Kurtija i to u prisustvu predstavnika Amerike i Rusije, to bi značilo da dolazi do promene formata dijaloga Beograda i Prištine i da se on vraća u okvir Saveta bezbednosti UN, poručuju stručnjaci.
  • Crnogorski premijer dostavio Skupštini predlog za razrešenje ministra pravde zbog izjave o Srebrenici. A mi istražujemo – kakvo može biti rešenje za ovu političku krizu?
  • Kako vreme protiče, sve su manje šanse da se nadbiskup Stepinac kanonizuje. Papa Franja smatra da je hrišćanstvo pod izazovima i da ne treba da se donose odluke koje dele hrišćane, kaže diplomata Darko Tanasković.
  • 80. godina od šestoaprilskog bombardovanja Beograda. Sećanja svedoka tog strašnog događaja pogledajte u filmu Sputnjika na našem jutjub kanalu.
  • Nećemo dozvoliti reviziju istorije, poručeno sa konferencije „Korakom predaka, korakom pobede“ koju je u Srbiji organizovao „Besmrtni puk“.
  • Posle devet godina pauze, Beograd će ponovo imati ATP turnir. Na terenima Novaka Đokovića 19. aprila počinje turnir iz Serije 250 - Srbija open.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala