Španci se pribojavaju nemačkog advokata koji je „pokrao“ Srbiju /video/

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaGlavni sudija Feliks Brih pokazuje žuti karton fudbaleru Srbije Aleksandru Mitroviću na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018.
Glavni sudija Feliks Brih pokazuje žuti karton fudbaleru Srbije Aleksandru Mitroviću na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2021
Pratite nas
Feliks Brih, nemački fudbalski sudija, izaziva kontroverze na svakom koraku i gotovo da ne postoji deo evropskog kontinenta koji ga ne pamti po lošem – tu se ističe Srbija, zbog čuvenog nedosuđenog penala na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nemački advokat je u meču između Švajcarske i Srbije propustio da dosudi najstrožu kaznu posle očiglednog prekršaja dvojica rivala na Aleksandru Mitroviću, već je samo dozvolio da se igra nastavi.

Imao je Brih još bisera tokom karijere, a španski mediji se nadaju da svoje veče neće imati u duelu Real Madrida i Liverpula u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona za ovu sezonu.

Madriđani ga dobro pamte, sudio je u mečevima koje je Real izgubio od Mančester sitija 2020. godine i Ajaksa 2019. godine.

Ali, takođe se sećaju i pobede Reala nad Juventusom u finalu Lige šampiona 2017. godine, kada su Španci slavili sa 4:1.

Utakmica prvog kola četvrtfinala igra se u utorak od 21.00, a u istom terminu startovaće i duel Real Madrida i Liverpula.

Za sredu su zakazani mečevi Bajerna i PSŽ, odnosno Porta i Čelsija.

► Objavljena imena sudija za 164. večiti derbi

► Mudri Italijan ima način da „trojanskog konja“ uvede u Evropu

► U Baskiji ima svega – suza, prokletstva i „huliganstva“ /foto, video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala