Hanter Bajden: Pušio sam parmezan jer je podsećao na krek /video/

© AP Photo / Visar KryeziuArhivska fotografija. Potpredsednik SAD Džo Bajden sa sinom Hanterom Bajdenom i sestrom Valeri Bajden Ovens i ostalim članovima porodice na Kosovu u avgustu 2016.
Arhivska fotografija. Potpredsednik SAD Džo Bajden sa sinom Hanterom Bajdenom i sestrom Valeri Bajden Ovens i ostalim članovima porodice na Kosovu u avgustu 2016. - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2021
Pratite nas
U memoarima „Lepe stvari“ Hanter Bajden (51), sin američkog predsednika Džoa Bajdena, detaljno opisuje iskustvo sa zavisnošću od droga, otkrivajući da je u poslednje dve decenije više puta bio na rehabilitaciji. U intervjuu za „Si-bi-es njuz“, Hanter Bajden je priznao da je pušio sir parmezan jer ga je podsećao na krek.

„Proveo sam više vremena na kolenima pretresajući prostirke i pušeći sve što je i izdaleka podsećalo na krek i kokain“, rekao je Bajden za „Si-bi-es sandej morning“ tokom intervjua za promociju svojih memoara.

„Verovatno sam popušio više parmezana nego bilo ko“, dodao je Hanter Bajden.

​Tokom intervjua, Hanter je takođe otkrio da je njegov otac pokušao da interveniše kad je počeo da se opija votkom nakon što je njegov brat Bo preminuo 2015. godine od raka mozga.

„Jednom je došao u moj stan, dok je još bio na funkciji potpredsednika SAD. Na neki način izigrao je tajnu službu, jer je sam došao u kuću “, otkrio je Hanter.

Hanterove izjave izazvale su burne reakcije korisnika društvenih mreža.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala