Veliki talenat srpske košarke pronašao klub: „Odlučio je da prati Bobanov put“

© Foto : ABA / Cedevita Olimpija / Jurij KodrunSrpski košarkaš Boriša Simanić
Srpski košarkaš Boriša Simanić - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2021
Pratite nas
Boriša Simanić, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša i donedavno velika nada Crvene zvezde, karijeru će nastaviti u ekipi Mege.
Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2021
Ko je, zapravo, „ugasio“ Nikolu Jokića? /video/

Momak koji je godinama pokušavao da pronađe svoje mesto u crveno-belom timu je nedavno postao slobodan u izboru nove sredine i odlučio je da pokuša da povrati samopouzdanje i formu u razvojnom klubu koji se takmiči u ABA ligi.

Vest o tome je objavio vlasnik menadžerske agencije Beobasket, Miodrag Ražnatović, koji je i jedan od vodećih ljudi u beogradskom klubu.

„Sportske karijere su pune uspona i padova, jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine bio u beznadežnoj situaciji iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja koje je odabrao u tom trenutku, uspeo izvući“, podsetio je Ražnatović.

On je napomenuo da je Marjanović već godinama član NBA lige.

„Boriša Simanić je u ovom trenutku godinu dana mlađi nego što je Boban bio tada, ali je trenutak u kom se nalazi gotovo identičan. Boriša je odlučio da prati put Bobana i da karijeru nastavi u Megi. Nadajmo se da je time promenio putanju svoje sportske karijere“, istakao je Ražnatović.

Simanić, krilni centar, godinama unazad je slovio za velikog talenta, ali on nikada nije isplivao na površinu, a vredi podsetiti da je tokom tog perioda bilo mnogo priča o tome da se nalazi na meti najvećih evropskih klubova.

► Rođena na Kipru, slavu stiče u Americi, ali bira Srbiju: „Nisam se dvoumila, znala sam svoj cilj“

► „Kao Bobi, dobri sin...“ /video/

► Bogdanović je bio u raljama NBA, a sada igra najbolju košarku u karijeri /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala