Pretučen i opljačkan tajkun koji je imao „crnu torbu“ za Zvezdu

© AFP 2023 / BERTRAND GUAYBernar Tapi
Bernar Tapi - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2021
Pratite nas
Bernar Tapi, francuski tajkun i predsednik Olimpika iz Marselja u godini kada je Crvena zvezda pobedila tu ekipu u finalu Kupa šampiona, brutalno je pretučen i opljačkan, preneli su svetski mediji.
Ljupko Petrović - Sputnik Srbija, 1920, 05.12.2020
Ljupko za Sputnjik: Treba imati hrabrosti, Deki je zacrtao i ostvario

Kako je navedeno, u porodičnu kuću Tapijevih upali su razbojnici koji su mučili Bernara i njegovu suprugu.

Gospođa Tapi je prebačena u bolnicu sa brojnim teškim povredama, pošto je zajedno sa suprugom bila izložena dugotrajnom maltretiranju.

Mediji prenose da su 78-godišnji Tapi i njegova supruga vezivani i prebijani, sve dok nisu otkrili gde su sakriveni novac i dragocenosti.

Podsetimo, Tapi, nekadašnji vlasnik kompanije Adidas, 1991. godine je, kao predsednik Olimpika, uoči meča finala Kupa šampiona pokušao da podmiti golmana Zvezde Stevana Stojanovića.

Legendarni čuvar mreže Zvezde je nedavno otkrio detalje.

„Nakon upoznavanja, objasnili su mi na čistom srpskom da je predsednik Olimpika Bernar Tapi odlučio da ne rizikuje sa finalnom utakmicom i da je crna torba puna novca koji je namenjen meni. Rekao sam im da u timu ima mnogo većih zvezda od mene, ali oni su insistirali da baš ja uzmem novac. Okrenuo sam se i bez reči krenuo ka vratima sobe, a oni su mi pretili da će u slučaju pobede Olimpika svima razglasiti da je golman Crvene zvezde uzeo novac i da su bili sigurni u trijumf. Olimpik je bolji i sigurno će pobediti, zato je i tebi bolje da uzmeš novac, ponavljali su uglas", rekao je nedavno Stojanović.

► Mamić u žestokom kontranapadu – pada hrvatsko pravosuđe?!

► Srbi srušili Dortmund, Vlahović rešeta, a gol sezone delo je fudbalera Bačke /video/

► Kosanović za Sputnjik: Srbija živi u fikciji /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala