„Nemački autobus“ u Romanovom dvorištu se „slupao“ za 90 minuta

© AFP 2023 / CLIVE ROSEČelsi
Čelsi - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2021
Pratite nas
Šok u premijernom meču 30. kola Premijer lige. Čelsi je na svom Stamford bridžu pretrpeo ubedljiv poraz od Vest Bromvič Albiona rezultatom 5:2 (2:1).

I ništa tu ne bi bilo čudno, da to nije prvi nokaut „plavaca“ pod komandom Tomasa Tuhela.

Ono što je još fascinantnije, jeste da je Čelsi u prethodnih 14 utakmica primio svega dva gola, a ovoga puta je odbrana za 90 minuta kapitulirala nestvarnih pet puta!

​Harizmatični nemački stručnjak koji je stigao u London posle otkaza u Pari Sen Žermenu, maestralno je klub Romana Abramoviča doveo u fazu savršenstva, bar kada je odbrana u pitanju.

To potvrđuju monstruozne brojke, i samo dva primljena gola. Ubacio je Nemce u pogon, odbrana je u tim mečevima uglavnom bila zasnovana na Antoniju Ridigeru, koji je kod prethodno menadžera Frenka Lamparda bio na klupi, i nije video teren.

Slaviša Stojanović - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2021
Bivši trener Zvezde u teškom stanju zbog korone

Jasno je da su Kai Haverc i Timo Verner nastavili da vedre i oblače u sredini i napadu, samo što ovoga puta Ridigera nije bilo među 11 protiv VBA, i dogodilo se šta se dogodilo.

„Nemački autobus“ u Romanovom dvorištu se „slupao“ ko nikad za 90 minuta. Inače, i prvo odmeravanje snaga VBA i Čelsija završilo se loše po Romanov klub, jer je utakmica završena bez pobednika, takođe u meču koji je obeležila goleada - 3:3.

Posle šamara od tima čije boje brani Branislav Ivanović, koji je ušao u igru u 24. minutu umesto O'Šeja, da bi posle samo 13 minuta zbog povrede morao da napusti teren, Čelsi se okreće meču osmine finala Lige šampiona sa Portom. 

Taj susret zakazan je na stadionu Dragao, u sredu, 7. aprila od 21 čas.

► Srbi srušili Dortmund, Vlahović rešeta, a gol sezone delo je fudbalera Bačke /video/

► Abramovič će biti besan – Banetovi saigrači razbili Čelsi

► Govorili su da je lud, ali je nanjušio da u slavnom klubu nešto ne valja

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala