Partizan rutinski pobedio Krku

© Foto : ABA / Partizan NISTrener KK Partizan Aleksandar Matović
Trener KK Partizan Aleksandar Matović - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2021
Pratite nas
Košarkaši Partizana pobedili su Krku 91:67 u 24. kolu ABA lige.

Ekipa Aleksandra Matovića ostvarila je treću pobedu zaredom u regionalnom košarkaškom takmičenju, te navijače raduje što je tim konačno uhvatio neki kontinuitet.

Rezultatski ovo nisu previše važni mečevi za crno-bele, pošto za plej-of odavno nemaju šanse, ali znači za samopouzdanje košarkaša i nastavak sezone, odnosno Superligu koja je na programu u maju.

Crno-beli utakmicu su prelomili u trećoj četvrtini dobivši ovaj period 31:20. Prednost je išla i preko 20 poena, te se do kraja utakmice nije postavljalo pitanje pobednika.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rašon Tomas sa 17 poena, Perkins je ubacio 13, Jaramaz 12, a Trifunović i Janković po 11 poena. Poražene su predvodili Škemfor i Škifić sa po 13 poena. 

Ekipe nisu bile preterano raspoložene na startu utakmice, bilo je mnogo promašaja na obe strane, i to je više odgovaralo gostima, pa je Partizan posle deset minuta vodio 16:11.

U drugoj četvrtini timovi su se konačno razigrali, palo je čak 30 poena više nego u prvoj deonici, te je Partizan na petnaestominutnoj pauzi imao osam poena prednosti – 41:33.

Tokom pomenute treće četvrtine, domaći košarkaši bili su veoma raspoloženi, čak 31 poen postigli su za deset minuta igre, a kako Krka nije uspela da isparira, prednost je samo rasla – 72:53.

U poslednjoj četvrtini Partizan je bez problema priveo utakmicu kraju – 91:67.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Legenda Cibone udarila na Srbina, pa dobila otkaz

Ražnatović se nije šalio – bivši kapiten Partizana se vratio u Srbiju /foto/

„Popiću bazen crnog vina“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala