Vesti: Sprečeno otimanje nadležnosti Republike Srpske nad nekretninama koje nisu opšte dobro

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Šef diplomatije EU Žozep Borelj vidi jačanje saradnje Rusije i Kine kao sve veću potrebu za nezavisnost od zapadnih zemalja. Analitičari, međutim, kažu – ta izjava je samo još jedan izraz nemoći Zapada.
  • Vest da je Specijalizovano veće i tužilaštvo kosovskog suda u Hagu dodelilo status ratne žrtve za osobe koji su bili zatočeni u logoru OVK u Vitini unela je pometnju među Srbe na Kosmetu, kaže Milovan Drecun.
  • Sprečeno otimanje nadležnosti Republike Srpske nad nekretninama koje ne potpadaju pod opšte dobro-Ustavni sud BiH odbio zahtev bošnjačkih delegata za ocenu ustavnosti Zakona o stvarnim pravima Srpske.
  • Letonija zatvara pristup ruskoj verziji sajta „RT“. Analitičari kažu da širenje bilo kakvih „nazovi sankcija“ na medije nema nikakvog utemeljenja u međunarodnom pravu, pogotovo ako to nije odobreno od strane UN.
  • Rusija je registrovala prvu vakcinu na svetu protiv kovida 19 za životinje. Ima li opasnosti za kućne ljubimce od koronavirusa?
  • Basnoslovne ponude koje su stizale za bačenu kapitensku traku Ronalda, za koje se kasnije ispostavilo da su lažne, predstavljaju napad na humanost i pljuvanje na etički korpus srpskog naroda, kažu sociolozi.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala