Abramovič mu dao milione, a on se bruka iz utakmice u utakmicu

© AP Photo / Michael SohnTimo Verner u dresu nemačke reprezentacije
Timo Verner u dresu nemačke reprezentacije - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2021
Pratite nas
Nemački reprezentativac Timo Verner nastavio je sa očajnim partijama koje pruža ove sezone u dresu Čelsija, tako što je promašio čist zicer na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru na kojoj je pobedila selekcija Severne Makedonije rezultatom 2:1.

Verner  na „Stamford Bridž“ stigao iz Lajpciga na proleće prošle godine u transferu vrednom 50 miliona evra, ali od tada nikako da opravda novac koji je za njega dao vlasnik Čelsija, Roman Abramovič.

Otkako je stigao u London nastavio je sa serijom promašaja koju je imao u nemačkom klubu, te ju je prelio i u nacionalne nastupe.

Severna Makedonija je u trećoj utakmici kvalifikacija za Mundijal zaprepastila četvorostrukog svetskog šampiona, golovima Gorana Pandeva i Elifa Elmasa.

Iako su Nemci iz penala doveli do egala, Verner je u osamdesetom minutu meča iz neverovatne pozicije osujetio vođstvo svog tima, što je nekoliko minuta kasnije kaznio veznjak Napolija i odveo Severnu Makedoniju na drugo mesto grupe J, ispred reprezentacije Nemačke.

Jedan od najubedljivijih promašaja ove sezone Nemac je imao u meču grupne faze Lige šampiona, kada se pošteno obrukao na samom startu utakmice protiv Rena, i svojim potezom se svrstao u krug kandidata za najveći promašaj sezone.

Kompilaciju njegovih promašaja u dresu „plavaca“ možete pogledati u sledećem videu.

Španci izazvali buru – tzv. Kosovo dobilo himnu, ali ne i ime /video/

Rade Bogdanović o Kolarovu: Ljudi te čekaju, a ti staviš selektora u zabludu

„Kosovo je Srbija“ – građani Španije jakom porukom ispratili kosovske separatiste /foto/

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala