Vesti: Mogu li SAD da ostvare Bajdenovu ideju o sopstvenom projektu „Jedan pojas – jedan put“?

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Apsurd balkanskih zemalja - Crna Gora produžila sankcije Rusiji a pregovara o uvozu vakcina „Sputnjik Ve“. Moskva shvata da se nalaze pod pritiskom i da se pod prinudom pridružuju sankcijama, kažu stručnjaci.
  • Da li će SAD moći da ostvare Bajdenovu ideju o formiranju američke verzije kineskog projekta „Jedan pojas – jedan put“?
  • Na 30. godišnjicu upada hrvatskih specijalaca na područje Nacionalnog parka “Plitvice” predsednik Zoran Milanović izvređao lidera Srba Milorada Pupovca. Istražujemo – šta stoji iza njihovog sukoba?
  • Odluka Specijalnog suda u Hagu da zatočenike ilegalnog logora OVK u Vitini proglasi žrtvama ratnih zločina, može da znači da će Tači i Veselji odgovarati po komandnoj odgovornosti, kaže advokat Goran Petronijević.
  • Predlog Zakona o rodnoj ravnopravnosti koji predviđa upotrebu rodno osetljivih termina ima diskriminatorni i totalitarni karakter, tvrde stručnjaci.
  • Da li je selektor Dragan Stojković posle nekoliko utakmica pokazao da može da napravi razliku u odnosu na ranije akcije reprezentacije Srbije?

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala