Aslan je sleteo na Zemlju

© Sputnik / Tennis Australia / Uđi u bazu fotografijaRuski teniser Aslan Karacev
Ruski teniser Aslan Karacev - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2021
Pratite nas
Aslan Karacev zaustavljen je u trećem kolu turnira u Majamiju izgubivši meč od Amerikanca Sebastijana Korde sa 2:0 u setovima.

Rusko tajno oružje, kako su ga prozvali Rubljov i Medvedev tokom ATP kupa koji je Rusija početkom godine osvojila, svoj briljantan početak sezone „umrljao“ je porazom od 60 mesta niže rangiranog Korde, pritom došavši do samo tri gema tokom duela.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Tennis TV (@tennistv)

Pošto je stigao do polufinala Australijan opena, kao prvi debitant u istoriji Open ere kome je tako nešto pošlo za rukom, i osvojio svoj prvi ATP turnir pobedom nad Lojdom Harisom u Dubaiju, Karacev je pružio ispodprosečnu partiju u drugom kolu turnira na Floridi.

Dvadesetogodišnji Amerikanac držao je konce u svojim rukama tokom celog meča, pa je posle samo sat vremena i devet minuta igre zasluženo slavio.

Rus je loše otvorio meč, propustio dve brejk prilike u drugom gemu, već u šestom dozvolio protivniku da mu oduzme servis, i bez šansi do kraja seta obezbedio sebi, ispostaviće se, nedostižan zaostatak- 6:3.

U drugom setu Karacev je osvojio samo 13 poena, i bez osvojenog gema „pogurao“ talentovanog Korda u osminu finala turnira u Majamiju gde će ga sačekati deveti teniser sveta, Dijego Švarcman.

Ratnik Medvedev nije mogao da hoda, ali je „slomio“ rivala /video/

Rusa se svi plaše, pa čak i sponzori

Nadal: Federer i ja nismo baš toliko bliski

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala