Vesti: Do kada će NATO jačati svoje prisustvo u Crnom moru /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Srpski književnici mogli bi ponovo da budu deo crnogorskog školskog programa. Akademik Matija Bećković poručuje da se tako zaustavlja etničko čišćenje srpskih pisaca koju je izvršila bivša vlast, a istoričar Čedomir Antić kaže da je to najmanje što može da se uradi.
  • Do kada će NATO jačati svoje prisustvo u Crnom moru ne samo raspoređivanjem borbenih grupa, već i vojnim vežbama i unapređivanjem saradnje s Ukrajinom i Gruzijom, i šta o tome kažu ruski eksperti?
  • Mladi Srbi sa Kosmeta osnivaju prvu hosting firmu koja će izdavati domaće domene sa srpskom oznakom. Koliko je za Srbiju važno da takozvano Kosovo nikada ne dobije domen „ks“.
  • Otkrivamo: kako je Srbija, vakcinacijom 22 hiljade stranih državljana, prošle nedelje održala „čas humanosti i solidarnosti“ svim zemljama regiona.
  • O „mulju“ u srpskom fudbalu, nameštenim utakmicama, huliganima, izostanku reakcije države, ali i o novonastalom stanju u FSS, za Sputnjik govori bivši reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala