Matić provocira prvu zvezdu Junajteda „fantomskim golom“ Ronalda /foto/

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2021
Pratite nas
Nemanja Matić, fudbaler Mančester junajteda i bivši reprezentativac Srbije, odlučio je da stavi „so na ranu“ Brunu Fernandešu zalepvši sliku „fantomskog gola“ Kristijana Ronalda na meču sa „orlovima“ u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Matić, koji ima 33 godine, povukao se iz reprezentacije iz ličnih razloga, ali ostao je navijač Srbije i znao je kako da proslavi remi naših fudbalera sa Portugalijom.

Utakmicu je obeležio gol Kristijana Ronalda koji arbitri nisu priznali jer su procenili da je Stefan Mitrović sa linije izbacio loptu.

Na usporenom snimku se videlo da je Mitrović ipak zamalo zakasnio, ali pogodak nije priznat, te su usledili žustri protesti fudbalera i sturčnog štaba Portugalije.

Dosta prašine je podignuto, FS Portugalije pisao je UEFA da suspendije arbitra Danija Makelija, oglasio se i sam sudija koji se izvinio zbog greške...

Tri dana posle bura se stišava, sve je manje priče oko „krađe u Beogradu“, ali Matić je objavom na Instagramu ponovo „podgrejao“ situaciju.

Matić, koji je dugo nosio dres Benfike, ima odličan odnos sa Brunom Fernandešom, prvom zvezdom Junajteda, i na zvaničnom Instagram profilu „bocnuo“ ga je slikom na „storiju“.

„Sa linije. Da li je sada čista situacija?“, napisao je Matić iznad slike na kojoj je gol linija pomerena tako da Stefan Mitrović na vreme sklanja loptu.

Uz to Matić je označio Fernandeša i Ronalda, te ćemo videti da li će Portugalci uzvratiti istom merom.

Matić je nedavno bio gost emisije „Sputnjik sport – Miljanov korner“ u kojoj je pričao o reprezentaciji Srbije, mulju u srpskom fudbalu, Nemanji Vidiću, Luki Milivojeviću i generalno stanju u fudbalu u Srbiji.

U redu, lopta je prešla, ali — preko čega su Srbi sve prešli? /video/

Piksi šmekerski odgovorio Portugalcima na pitanje o „fantomskom golu“

Večeras na Sputnjiku: Specijalni „Miljanov korner“ sa Radetom Bogdanovićem

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala