Zbog Bogdana i Amerika zna za Mitrovićeve suze /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2021
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante Hoks, prokomentarisao je na zvaničnom Tviter nalogu reakciju Aleksandra Mitrovića koji je posle meča sa Portugalijom zaplakao dajući izjavu.

Mitrović je na utakmici protiv Portugalije postao fudbaler sa najviše golova u seniorskom dresu prestigavši Stjepana Bobeka koji držao rekord sa 38 golova.

Napadač Fulama je protiv zemlje Pirinejskog poloustrva upisa 39. pogodak i nakon duela bio je veoma emotivan u izjavi za Sportklub.

„Znao sam da ću oboriti rekord kad-tad, ali osećaj kada je lopta ušla u mrežu je bio neverovatan. Prolazile su mi slike kroz glavu, iz detinjstva... Fenomenalan osećaj. Meni je reprezentacija i predstavljanje Srbije najveća čast, a da da srušim rekord koji je... koji je star 65 godina i o kom sam sanjao kao dete...“, pričao je Mitrović sa knedlom u grlu i suzama u očima.

Ovakva izjava dirnula je sve, a oglasio se i Bogdanović:

„Kakav kralj. Čestitam na rekord majstore“.

Srbija je protiv Portugalije odigrala bez pobednika, 2:2, a ovaj prvi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru završiće u ponedeljak protiv Azerbejdžana.

Naša selekcija iz dva meča ima četiri boda i u poslednjem duelu pokušaće da sa sedam bodovo zaokruži ovaj prvi kvalifikacioni krug.

Kada je reč o Bogdanoviću, on će sa svojom Atlantom igrati protiv Nikole Jokića i Denvera u noći između nedelje i ponedeljka u 03.00.

View this post on Instagram

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Portugalski mediji grme: Opljačkani smo, skandal u Beogradu

Piksi otkrio za Sputnjik ko menja Milenkovića, i kako se stiže do Katara

Piksijevi ratnici se vratili „iz mrtvih“ i remizirali sa šampionom Evrope!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala