Piksi šmekerski odgovorio Portugalcima na pitanje o „fantomskom golu“

© AP Photo / Darko VojinovicDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2021
Pratite nas
Malobrojni portugalski novinari dobili su prednost na konfereniji za medije u odnosu na srpske izveštače, a prvo što ih je zanimalo jeste kako selektor Srbije Dragan Stojković komentariše to što sudija nije priznao gol Kristijanu Ronaldu, nakon što je lopta čitavim obimom prešla gol-liniju.

Portugalci su se pozvali na izjavu svog selektora Fernanda Santoša, koji je poručio da mu se sudija izvinio zbog katastrofalne greške.

Piksijevi ratnici se vratili „iz mrtvih“ i remizirali sa šampionom Evrope!

„Ne komentarišem sudijske odluke ni kada su u našu korist, ni kada su protiv nas. Prepuštam njima da rade svoj posao. Greške su sastavni deo sporta, moramo tako da gledamo. Nisam video tu situaciju, tako da ne mogu da tvrdim 100 odsto da li je gol ili nije. Kada budem pogledao znaću istinu. Ovako, sada zaista ne znam“, rekao je Piksi posle utakmice.

Portugalske izveštače na Marakani u subotu uveče je zanimalo da li je Stojković imao specijalan plan za njihovog superstara Kristijana Ronalda, koji je tokom većeg dela meča bio „nevidljiv“, osim kada je na kraju nezadovoljan sudijskom odlukom demonstrativno skinuo s ruke i bacio kapitensku traku i napustio teren.

„Ronaldo je veliki igrač, jedan od najvećih u istoriji fudbala. Ali, imao sam fokus na Bernardu Silvi, igrač koji pravi razliku na terenu. To je to. Nismo imali specijalnu strategiju da zaustavimo Kristijana ili nekog drugog. Želeli smo na terenu da delujemo kao tim, pa neka bolji pobedi“, poručio je strateg „orlova“, posle remija Srbije i Portugalije 2:2 u derbiju drugog kola A grupe.

​Piksi je na konferenciji za medije odgovorio i na pitanje novinara Sputnjika, a koje je bilo u vezi Nikole Milenkovića i predstojećih utakmica u kvalifikacijama za Mundijal.

„Orlove“ u utorak očekuje meč sa Azerbejdžanom kojim će zaokružiti ovaj prvi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Prava je šteta što srpski tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, nažalost, neće imati podršku Nemanje Matića, fudbalera Mančester junajteda koji je jesenas odlučio da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

O tome, a i drugim gorućim temama u srpskom fudbalu, Matić je nedavno govorio za Sputnjik sport u emisiji „Miljanov korner“.

Portugalski mediji grme: Opljačkani smo, skandal u Beogradu

Zbog Bogdana i Amerika zna za Mitrovićeve suze /video/

Piksi otkrio za Sputnjik ko menja Milenkovića, i kako se stiže do Katara

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala