O ovome je govorio Nemanja Matić ─ „ako ima ko da vidi“ /video/

CC0 / Unsplash / Fudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2021
Pratite nas
Meč 23. kola Prve lige Srbije između Radničkog iz Kragujevca i novobeogradskog IMT-a obeležila je bizarna situacija koja je dovela u pitanje kompetentnost glavnog arbitra tog duela.

Radnički je savladao IMT na domaćem terenu rezultatom 3:1, a pobedi Kragujevčana „kumovala“ su dva penala i crveni karton za goste.

Kako to obično biva u srpskom fudbalu, na sudiju Dragana Čolovića vršen je pritisak tokom većine meča od strane domaćeg sastava.

IMT je prvi došao do vođstva, da bi tek u 76. minutu Radnički izjednačio, te je delovalo da će timovi podeliti bodove, jer se u nadoknadu vremena ušlo sa nerešenim rezultatom.

Ali, onda...

Nikola Glišić je kao poslednji igrač odbrane povukao protivnika sa leđa i oborio ga na pod, možda čak i van kaznenog prostora, a sudija Čolović je dosudio penal.

I, crveni karton dodelio Luki Zoriću – igraču koji je bio samo u blizini mesta na kojem se desio prekršaj.

Igrači IMT-a su ostali potpuno zbunjeni, ali su morali da nastave utakmicu.

Najstrožu kaznu realizovao je Nemanja Tomić, koji je je iskoristio drugi penal za Radnički, te par minuta kasnije iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat.

U „Miljanovom korneru“ gostovao je proslavljeni reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji je, pored ostalog, govorio i o problemima sa poštenjem u srpskom fudbalu.

Fudbaler Mančester junajteda je pomenuo da u nižim ligama srpskog fudbala nije bitno ko je protivnik niti kako treba igrati već je jedino pitanje ─ ko će da sudi?

Pogledajte dešavanja sa utakmice u Kragujevcu (sporni detalj, koji nije bio jedini, možete pogledati na 3.30):

„Desetka“ je „desetka“ – i ne može da bude ništa drugo

Mitarljez!

Piksi otkrio Sputnjiku: Imao sam jedan razgovor sa Mitrovićem

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala