Novi hit filma „Južni vetar“

© Foto : Printskrin promoVojaž
Vojaž - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2021
Pratite nas
Vojaž, jedan od najpoznatijih mladih repera sa naših prostora i uspešna rep zvezda iz Velike Britanije Džej Fado zajedno su napisali i snimili pesmu pod nazivom „Pleši“ a koja će se naći na saundtreku za „Južni vetar 2“.

Muzička saradnja ove dve mlade i uspešne rep zvezde postaće deo već dugoga niza muzičkih numera po kojima je prepoznatljiv ovaj filmski projekat.

„Ovo je prva internacionalna saradnja za ’Južni vetar’ koji pravimo za saundtrek i mislim da će ovo biti ako ne hit svih ’Južnih vetrova’ a onda hit godine sto posto“, kaže reditelj filma Miloš Avramović.

Popularan i zbog svoje muzike, film „Južni vetar“ ovoga puta donosi nam „britanski dril“, požanr trepa specifičan po mračnom, nihilističkom lirskom sadržaju.

Vojaž prepoznatljiv po muzici sa vedrijim temama koju je stvarao sa svojom devojkom, sada je napravio zaokret ka, kako kaže, tvrđoj priči.

„Počeo sam da se bavim britanskim drilom, koji mi je veoma zanimljiv i želeo sam da sarađujem sa ozbiljnim britanskim dril izvođačem. Naišao sam na Džeja, poslao njemu i njegovom timu pesmu koja im se dopala. On je napisao strofu za pesmu, a ostalo je istorija i mislim da će brojevi sami da pričaju za sebe“, kaže Vojaž.

© Foto : Printskrin promoBritanska rep zvezda Džej Fado na snimanju „Južnog vetra“ u Beogradu
Novi hit filma „Južni vetar“ - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2021
Britanska rep zvezda Džej Fado na snimanju „Južnog vetra“ u Beogradu

O saradnji sa Vojažom i ekipom „Južnog vetra“, britanski umetnik Džej Fado koji je za potrebe snimanja došao u Beograd, kaže da će ovo biti najpopularnija stvar na Balkanu.

„Ova pesma donosi dril na balkansku scenu. Mislim da do sada niko nije čuo ovako nešto, tako da će biti ludo“, navodi britanska rep zvezda.

U nastavku filma „Južni vetar“, dobitničku ekipu koju predvodi reditelj Miloš Avramović publiku očekuje već oprobana glumačka ekipa - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala