Vesti: Da li će se nove mere protiv korone odraziti na izbore u Nemačkoj /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Sve dok se događajima koji su već stari 22 godine ne da međunarodna pravna ocena, nijedna slabija zemlja neće moći da se oseti zaštićeno i bezbedno, poručeno je sa video konferencije održane u ruskom gradu Voronježu povodom godišnjice NATO bombardovanja.
  • Političko slepilo i mržnja mogu lako da opravdaju bombardovanje i bačene bombe, ali to nikada neće biti osnov za prijateljstvo srpskog i albanskog naroda, poručuje Živojin Rakočević.
  • Vojske SAD i Kanade održavaju vežbe u Arktičkom regionu. To je novi korak ka realizaciji plana da se tamo rasporedi dovoljno trupa kako bi se omogućio nesmetan prolazak američkih brodova, kažu ruski eksperti
  • Orlovi sa novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, na startu kvalifikacija za Mundijal, večeras igraju protiv desetkovane Republike Irske. Sputnjik procenjuje šanse naše reprezentacije u daljem takmičenju
  • Nemačka uvodi nove mere zbog drastičnog skoka broja novozaraženih od kovida. Istražujemo, da li će se mere odraziti na izbore koji slede u toj zemlji?
  • Glumac Vlasta Velisavljević preminuo je u 94 godini od posledica virusa. Bio je pun optimizma i to je prenosio na svoju okolinu kaže za naš radio reditelj Ljubiša Ristić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala