Objavljen spot za pesmu „Marijo slavna“ vladike Nikolaja /video/

© Sputnik / Radoje PantovićDanica Crnogorčević na snimanju
Danica Crnogorčević na snimanju - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2021
Pratite nas
Danica Crnogorčević, umetnica koja se bavi etno, tradicionalnom i duhovnom muzikom, predstavila je spot za pesmu „Marijo slavna“ Svetog vladike Nikolaja (Velimirovića), u produkciji MGD – production, objavila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Spot donosi priču o dve sestre koje su u detinjstvu odvojene jedna od druge, a kao uspomena i simbol njihove ljubavi ostala je ogrlica koju jedna od sestara nosi sa sobom u manastir. Kada je nakon niza godina izgubi i ponovo pronađe, dve sestre će opet biti jedna uz drugu.

Glumci u spotu su: Branka Otašević (glumica Crnogorskog narodnog pozorišta), Helena i Hristina Timotić, Marija i Milica Mrvaljević i Halil Beriša.

Glavni producent, režiser i autor ideje je Aleksandar Šmakov, scenarista, operater, post-produkcija Viktor Lisovskij, koproducent je đakon Ivan Crnogorčević. Aranžman potpisuje Aleksandar Đorđević.

Sputnjik je prethodno imao priliku da prisustvuje snimanju drugog spota Danice Crnogorčević, onog za pesmu „Crkva Sveta“, u manastiru Ostrog. Pogledajte šta nam je tada ispričala najpopularnija mlada umetnica koja se bavi etno, tradicionalnom i duhovnom muzikom:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala