Brazilac je zaboravio da igra fudbal, a Britanci napadaju – Srbina?!

© AP Photo / Ian WaltonNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2021
Pratite nas
Nemanja Matić, bivši reprezentativac Srbije, našao se na udaru kritika britanske javnosti zbog partije za Mančester junajted protiv Lestera, iako je uz sebe imao daleko goreg partnera, brazilskog vezistu Freda.

Junajted je doživeo ubedljiv poraz od 3:1 u četvrtfinalu FA Kupa i završio je to takmičenje, a kreator katastrofe bio je Fred.

Nemanja Matić i Branislav Ivanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.12.2020
Matić i Ivanović imaju svoj stav i Engleska to mora da poštuje

Nekadašnji fudbaler Šahtjora iz Donjecka je napravio katastrofalne greške kod golova rivala, te je igrajući u tandemu sa Matićem, na sredini terena, stvorio velike neprilike i srpskom igraču.

Matić je zbog nesposobnosti svog prvog saradnika morao da radi i ono što nije njegov posao, da krpi rupe i pokušava da spase ono što se spasti ne može, a na kraju je ispao i – kriv!

Bar prema navodima britanske javnosti...

„Da biste razumeli šta znači kada kažem da igrači koji treba da budu stubovi tima i stalno na nogama ne bi smeli da se bave klizećim startovima onda je to ovde. Pogledajte Matića. To je nešto što on nikada nije radio. Samo drži svoju poziciju, čuvaj loptu i odugovlači, jednostavno je“, naveo je komentator na portalu navijača Junajteda.

U analizi utakmice Matić je od lista „Večernje vesti Mančestera“ dobio ocenu – dva, a u jednom od prikaza taktičke katastrofe ekipe menadžera Olea Gunara Solskjera evidentno je da je na sredini terena Junajteda bilo toliko rupa da je srpski fudbaler jednostavno morao da se žrtvuje.

​Nažalost, to nije prepoznato u britanskoj javnosti, čak i gore od toga, Matić je proglašen krivcem za lošu partiju ekipe, dok se Fred, stvarni tvorac debakla, „provukao“ i ostao van radara „otrovnih strelica“.

► Jeste eliminisao Srbiju, ali ne može da bude „novi Nemanja Matić“

► Matić „kamiondžija” — krenuo stopama Bobija Marjanovića

► Kad iz Mančestera pozove Nemanja Matić...

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala