Putin u ruskoj tajgi: Vožnja terencem, voda iz bunara, nuklearni kofer na sigurnom /foto/

Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin ostao je veran svojoj ljubavi prema Rusiji i ruskoj prirodi, pa je svoj odmor ponovo proveo u sibirskoj tajgi, gde je vozio terensko vozilo, osmatrao prirodu i pio vodu iz bunara. Još jednom mu je saputnik bio ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu.
Predsednik Rusije Vladimir Putin i ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu u šetnji tajgom - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2019
Ekskluzivno: Putin i Šojgu vas vode kroz tajgu (foto)

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom svog boravka u tajgi u Sibiru bacio novčić u reku kako bi se, po ruskom običaju, ponovo vratio na to mesto.

On je takođe popio vodu iz bunara koji se nalazi na bregu, koji je obišao u društvu ministra odbrane Šojgua.

Kako je prethodno saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, Putin i Šojgu vikend provode u Sibiru kako bi se „malo odmorili“.

„Sva potrebna sredstva komunikacije, uključujući stratešku, stalno su kod Putina, gde god da se nalazi, na teritoriji Ruske Federacije ili u drugoj državi“, odgovorio je Peskov na pitanje novinara da li je Putin tokom odmora u tajgi za vikend nosio i nuklearni koferčić.
Vladimir Putin na odmoru u Tuvi - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2018
Sibirsko leto ruskog predsednika

Šojgu je i ranije pratio Putina na odmoru u tajgi. Na primer, u jesen 2019. planinarili su sakupljali pečurke. Godinu dana ranije, predsednik je boravio u Tuvi: zajedno sa Šojguom i direktorom FSB-a Aleksanderom Bortnikovim, kao i direktorom rezervata prirode Sajano-Šušenjski, Genadijom Kiselevom, kada je splavario i šetao planinama. U leto 2017. godine Putin je proveo dva dana u Sibiru, baveći se podvodnim ribolovom

Pročitajte i:

 

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin u tajgi u Sibiru sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom istraživao je prirodu i životinje ruske tajge.
Predsednik Rusije Vladimir Putin u tajgi u Sibiru sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom istraživao je prirodu i životinje ruske tajge. - Sputnik Srbija
1/14
Predsednik Rusije Vladimir Putin u tajgi u Sibiru sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom istraživao je prirodu i životinje ruske tajge.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Putin i ministar Šojgu vikend provode u Sibiru kako bi se „malo odmorili“.
Predsednik Putin i ministar Šojgu vikend provode u Sibiru kako bi se „malo odmorili“. - Sputnik Srbija
2/14
Predsednik Putin i ministar Šojgu vikend provode u Sibiru kako bi se „malo odmorili“.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaOve godine Vladimir Putin je seo za volan terenskog vozila i u njemu provezao ministra odbrane Sergeja Šojgua.
Ove godine Vladimir Putin je seo za volan terenskog vozila i u njemu provezao ministra odbrane Sergeja Šojgua. - Sputnik Srbija
3/14
Ove godine Vladimir Putin je seo za volan terenskog vozila i u njemu provezao ministra odbrane Sergeja Šojgua.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin, vozeći gusenični terenac, osmatrao je zavejanu tajgu u Sibiru.
Vladimir Putin, vozeći gusenični terenac, osmatrao je zavejanu tajgu u Sibiru. - Sputnik Srbija
4/14
Vladimir Putin, vozeći gusenični terenac, osmatrao je zavejanu tajgu u Sibiru.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVešto je pregazio veliki busen na svom putu, a takođe je spretno manevrisao ogromnom mašinom između drveća.
Vešto je pregazio veliki busen na svom putu, a takođe je spretno manevrisao ogromnom mašinom između drveća. - Sputnik Srbija
5/14
Vešto je pregazio veliki busen na svom putu, a takođe je spretno manevrisao ogromnom mašinom između drveća.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin i Sergej Šojgu vozili su se kroz tajgu terenskim vozilom, ali su i šetali kroz snežne predele.
Vladimir Putin i Sergej Šojgu vozili su se kroz tajgu terenskim vozilom, ali su i šetali kroz snežne predele. - Sputnik Srbija
6/14
Vladimir Putin i Sergej Šojgu vozili su se kroz tajgu terenskim vozilom, ali su i šetali kroz snežne predele.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVreme im je bilo naklonjeno i za šetanje i za vožnju jer je dan bio sunačan i vedar.
Vreme im je bilo naklonjeno i za šetanje i za vožnju jer je dan bio sunačan i vedar. - Sputnik Srbija
7/14
Vreme im je bilo naklonjeno i za šetanje i za vožnju jer je dan bio sunačan i vedar.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPutin i Šojgu večerali su u prirodi.
Putin i Šojgu večerali su u prirodi. - Sputnik Srbija
8/14
Putin i Šojgu večerali su u prirodi.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaDa Putin voli retke slobodne dane da provodi u divljojprirodi, poznato je odavno.
Da Putin voli retke slobodne dane da provodi u divljojprirodi, poznato je odavno. - Sputnik Srbija
9/14
Da Putin voli retke slobodne dane da provodi u divljojprirodi, poznato je odavno.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaBajkoviti predeo gde su ruski predsednik i ministar odbrane napravili predah i obedovali.
Bajkoviti predeo gde su ruski predsednik i ministar odbrane napravili predah i obedovali. - Sputnik Srbija
10/14
Bajkoviti predeo gde su ruski predsednik i ministar odbrane napravili predah i obedovali.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin jednom prilikom izjavio je da najviše voli da pije čaj od sibirskih trava.
Vladimir Putin jednom prilikom izjavio je da najviše voli da pije čaj od sibirskih trava. - Sputnik Srbija
11/14
Vladimir Putin jednom prilikom izjavio je da najviše voli da pije čaj od sibirskih trava.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaTokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.
Tokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.  - Sputnik Srbija
12/14
Tokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaTokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.
Tokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.  - Sputnik Srbija
13/14
Tokom vikenda u prirodi, Šojgu je Putinu pokazao i njegovu radionicu, gde se bavi hobijem – izrađivanjem raznih predmeta od drveta.
© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin voli da pašači i planinari i boravi u prirodi kad god ima priliku
Vladimir Putin voli da pašači i planinari i boravi u prirodi kad god ima priliku - Sputnik Srbija
14/14
Vladimir Putin voli da pašači i planinari i boravi u prirodi kad god ima priliku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala