Zašto se Trampovi hoteli „skidaju“ sa ponuda veb-servisa

CC BY-SA 2.0 / Eddie Maloney / Trump TowerTrampova kula u Las Vegasu
Trampova kula u Las Vegasu - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2021
Pratite nas
Virtuoso, najveća svetska mreža luksuznih putovanja, čiji je moto „najbolji od najboljih",  uklonio je svih 10 hotela i odmarališta sa brendom „Tramp“ sa liste partnera.

 

Stranice sajta Virtuoso, na kojima su nekada bila prikazani Trampovi hoteli, sada vode do „404 greške  - stranica nije pronađena".

Portparol „Virtuosa" potvrdio je da su „Tramp“ hoteli prestali da budu traženi, ali je odbio da iznosi detalje, preneo je RTS.

„Po pravilu, ne govorimo o tome zašto se ugovori ne obnavljaju“, rekla je Misti Bels, generalna direktorka za odnose s javnošću kompanije.

Bez obzira na razloge, ovakav potez bi mogao da donese štetu Trampovom hotelijerstvu i poslovanju, za koje je Forbs izvestio da su od 2019. godine zabeležili pad od 24 miliona dolara, kao i njegova golf odmarališta u Majamiju i u Evropi.

​„Za luksuzne hotele sa pet zvezdica verovatno nema prestižnijeg mrežnog povezivanja od Virtuosa, koji je pouzdan i proveren, koji pruža osećaj ekskluzivnosti. Savetnici putnicima omogućavaju pristup mnoštvu besplatnih VIP pogodnosti, koje se kreću od vrlo lepih bonusa - dodatne sobe, aerodromskih transfera ili kasnije naplate - do iskustava poput banjskih tretmana, večera ili vožnje konjskim zapregama, a to su sve dodaci koji bi obično iznosili 500 dolara po osobi“, istakla je Misti Bels.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala