Srbin debitovao brutalnim nokautom i najavio pohod na šampionski pojas! /video/

© Foto : Screenshot/Youtube/NaszeMMADarko Stošić, srpski MMA borac
Darko Stošić, srpski MMA borac - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2021
Pratite nas
Srpski MMA borac Darko Stošić u velikom stilu započeo je svoju karijeru u organizaciji KSV, pošto je nokautirao Poljaka Mihala Vlodareka.

Ovo je bila prva Stošićeva borba posle 14 meseci, odnosno od kako je iz UFC-a prešao u najveću evropsku organizaciju (KSV) početkom 2020. godine.

Borba Srbina i Poljaka prekinuta je u završnici druge runde, kada je posle brutalnog udarca Stošića sudija uleteo između dva borca, prekinuo duel i pozvao medicinsko osoblje.

„Vratio sam se!“, prokomentarisao je trijumf Stošić na svom Instagram profilu.

Do nokauta u Lodžu, Stošić je manje-više dominirao, te je izgledao sve bolje i bolje što je borba više odmicala.

Stošiću je ovo bila prva pobeda još od juna 2018. godine, kada je na UFC debiju bio bolji od Džeremija Kimbala, pošto je tokom ostatka UFC karijere doživeo tri poraza.

Hetak Cabolov - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2021
Šampion ojačao vezu Srbije i Rusije: Uz Božju pomoć ćemo osvojiti svet! /foto/

Jedno od pitanja novinara koje je Stošić dobio posle borbe odnosilo se na to da je pobedio Vlodareka, nekog kojeg su mnogi smatrali jednim od glavnih konkurenata za titulu KCV-a.

„Reći ću vam jedno... Pre borbe sa Vlodarekom sam svaki dan zvao svog menadžera i konstantno ga pitao: 'Kada ću se boriti u KSV? Kada ću se boriti u KSV?'. Na kraju mu je rekao da niko ne želi da se bori sa mnom, samo Voldarek. Tako da sam dosta dugo čekao, pa ako i dalje niko ne bude želeo da se bori sa mnom, onda ja želim taj pojas“, izjavio je motivisani Stošić.

U njegovoj, teškoj kategoriji pojas u KSV trenutno drži Englez Fil de Frajs, koji bi mogao da bude naredni Srbinov protivnik.

„On je sjajan borac i trenutno je pojas kod njega, a ja želim taj pojas što je pre moguće“, dodao je dvadesetdevetogodišnjak iz Srbije.

Rus golim pesnicama kreće u osvajanje Amerike /video/

Dragana Cvijić „grmela“ na Savez posle neuspeha: Nisu hteli da čuju naše vapaje!

Sudija spasao borca posle brutalnog nokauta /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala